ویزای آفریقای جنوبی

ویزای آفریقای جنوبی

چگونگی اخذ ویزای آفریقای جنوبی برای ایرانیان – نحوه دریافت روادید آفریقای جنوبی

پرچم آفریقا

ویزای توریستی آفریقای جنوبی

ویزای توریستی آفریقای جنوبی به متقاضیانی تعلق می‌گیرد که به قصد بازدید و گردش می‌خواهند به این کشور سفر کنند. دارندگان روادید توریستی به هیچ وجه اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را ندارند.
برای متقاضیان با گذرنامه‌ی ایرانی، صدور ویزا از طریق سفارت آفریقای جنوبی در تهران انجام می‌گیرد. مدت اعتبار ویزا 1 ماه است و امکان تمدید آن در کشور آفریقای جنوبی وجود ندارد.
جهت تقاضای روادید مصاحبه انجام نمی‌گیرد و حضور متقاضی الزامی نیست.
آدرس سفارت آفریقای جنوبی در تهران: تجریش، خیابان ولیعصر، خیابان فلاحی، خیابان یکتا، شماره ٥.
تلفن: ٢٢٧٧٠٢٨٦ـ٠٢١

اماکن توریستی آفریقای جنوبی


اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است. فرم تقاضای ویزای آفریقای جنوبی را می‌توانید از بخش ویزای سفارت این کشور در تهران بخواهید. این فرم باید در دو نسخه و برای هر کدام از همراهان به صورت جداگانه تکمیل شده و عکس متقاضی نیز به آن الصاق گردد.
مدارک موردنیاز
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده و از تمامی آن‌ها یک سری کپی موجود باشد. اصل مدارک بعد از بررسی بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت آفریقای جنوبی می‌ماند.
1. شناسنامه ایرانی
2. گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر روادید خورده تهیه کنید.
3. دو قطعه عکس رنگی
توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی روادید ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کم‌تر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ٤٠ در ٦٠ میلی‌متر،فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ٣٢ میلی‌متر.
4. آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق
5. اسناد رسمی شغلی و منابع مالی.
- برای صاحبان صنوف، تجار، صاحبان صنایع : سند قانونی ثبت مؤسسه، صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز (ارائه گواهی بانكی ساده به‌تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.
- برای حقوق‌بگیران : گواهی اشتغال به كار (تاریخ دقیق شروع به كار و مدت مرخصی)‌، فیش حقوق ماه قبل و صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز (ارائه گواهی بانكی ساده به‌ تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.
- برای کارکنان مستقل و مشاغل آزاد : کارت صنفی، ‌صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس انداز (ارائه گواهی بانكی ساده به‌ تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب
6. برای دانش‌آموزان دبستانی و دبیرستانی و دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل.
7. بلیط رفت و برگشت به مقصد آفریقای جنوبی یا رزرواسیون قطعی.
8. چک ضمانت بازگشت ؛این چک در وجه کارگزار و مبلغ آن متغیر است؛ کمترین مبلغ دریافتی سه میلیون تومان است.
9. برگه‌ی رزرو هتل برای کل مدت اقامت.
10. کل هزینه‌ی روادید که ١٥٠٠٠٠ تومان برای هر نفر است.

ویزای توریستی آفریقا


معمولاً بررسی مدارک و صدور ویزا حداقل دو هفته طول می‌کشد.
توجه : امکان دارد پلیس مرزی هنگام ورود به کشور آفریقای جنوبی، مدارکی را که به کنسول‌گری برای دریافت روادید ارائه کرده‌اید، از شما مجدداً بخواهد و اگر آن‌ها را به همراه نداشته باشید، احتمال دارد با وجود روادید قانونی، از ورود شما به خاک آفریقای جنوبی به دلیل همراه نداشتن مدارک جلوگیری کنند. پس فراموش نکنید مدارک را به صورت منظم شده تا پایان سفر همراه داشته باشید.

ویزای تحصیلی آفریقای جنوبی

ویزای تحصیلی آفریقای جنوبی


تحصیل و اعزام دانشجو به آفریقای جنوبی
یکی از طرق ورود به کشور آفریقای جنوبی اخذ ویزای تحصیلی می باشد. تحصیل در کشور آفریقای جنوبی در کلیه ی مقاطع ممکن می باشد.
تا الان 11 دانشگاه آفریقای جنوبی مورد تایید وزارت علوم ایران می باشد.
تقریبا در دانشگاه های آفریقای جنوبی کلیه رشته ها ارائه می شود.
مدارک لازم:
جهت ادامه تحصیل در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس در کشور آفریقای جنوبی مدرک آیلتس لازم می باشد. برای دوره های لیسانس نمره آیلتس 6 و برای دوره های فوق لیسانس دکتری نمره آیلتس 6.5 مشخص است که همانند سایر فرآیندهای اخذ ویزای تحصیلی تمامی مدارک تحصیلی سال های قبل داوطلب به همراه ترجمه آنها، توصیه نامه ها و نامه های کاری برای اخذ ویزای تحصیلی کشور آفریقای جنوبی لازم است. نامه ای دال بر تمکن مالی برای زندگی یک ساله در آفریقای جنوبی برای دریافت ویزای آفریقای جنوبی لازم است.
مزایای تحصیل:
1. تنوع رشته در تمامی مقاطع
2. حق کار 20 ساعت در هفته
3. معادل سازی واحد در دانشگاه ها و ادامه تحصیل در رشته مورد علاقه
4. امکان اخذ ویزا برای اعضای خانواده
زمان اخذ پذیرش:
دانشگاه های آفریقا 2 بار در سال اقدام به پذیرش دانشجو می کنند.
ترم اول: فوریه
ترم دوم: جولای
اصولا بهترین دانشگاه های قاره سبز در کشور آفریقای جنوبی وجود دارند. دانشگاه کیپ تاون من جمله بهترین دانشگاه های ثبت شده در انگلیس و جزو 200 دانشگاه برتر جهان می باشد. این دانشگاه تقریبا کلیه ی رشته های دانشگاهی را برای علاقه مندان کسب ویزای تحصیلی آفریقای جنوبی محیا کرده است. کلیه ی دروس این دانشگاه به زبان انگلیسی برگزار می شود و با توجه به کیفیت بالای آموزش در دانشگاه های این کشور، بستر مهاجرت به دیگر کشور ها در مقاطع بالاتر و یا تغییر ویزای تحصیلی به ویزای کار برای کسب اقامت کشور آفریقا فراهم شده است. گفتنی است برای اخذ پذیرش در بهترین دانشگاه های آفریقای جنوبی در صورت عدم احراز مدرک زبان، می توانید با گذراندن یک دوره زبان، مدرک زبان آیلتس لازم رشته دلخواه خود را اخذ کنید.
اخذ ویزای کشور آفریقای جنوبی به روش ورود به کالج های زبان:
یکی از طرق ورود به کشور آفریقای جنوبی اخذ ویزا به روش ورود به کالج های زبان می باشد.
هزینه کالج های زبان کشور آفریقای جنوبی بستگی به نوع دوره هایی دارد که شما تمایل به ورود به آن را دارید. در کشور آفریقای جنوبی دوره های مختلفی در کالج های زبان برگزار می شود. این دوره بوسیله ی کالج هایی ارائه می شود که اصول فعالیت و آموزش آنها،طرح کلاس های زبان است که همچنین موسسات در کشورهای آمریکا و انگلستان در شعبات اصلی خود ارائه می کنند. این کالج ها با توجه به شرایط عالی کشور آفریقای جنوبی و برخوردار بودن از امکان اعطای ویزای تحصیلی برای گذراندن دوره های زبان، با استفاده از اساتید بومی انگلستان و آمریکا و با توجه به اینکه زبان اول این کشور انگلیسی می باشد، موقعیت ویژه ای را برای فراگیری زبان انگلیسی محیا کرده است.

ویزای کار آفریقای جنوبی

کار آفریقای جنوبی

طبعیت زیبا و گوناگونی فرهنگی آفریقای جنوبی این کشور را تبدیل به یکی‌ از بهترین نقاط دنیا برای زندگی‌ کرده است. با یازده زبان رسمی‌ و تعدد فرهنگ‌های مختلف آفریقایی و اروپایی، این کشور پذیرای خارجی هایی است که آفریقای جنوبی را برای زندگی‌ انتخاب می کنند.یونانی ها، آلمان ها، انگلیسی ها، پرتغالی ها و ایتالیایی ها در کنار قشر عظیمی‌ از افریقایی ها، همه در کنار هم در این کشور زندگی‌ می کنند. در حا‌ل حاضر جمعیت قابل توجهی‌ از ایرانی‌ها در آفریقای جنوبی مشغول کار و تحصیل هستند و فرهنگ و زبان فارسی را در جنوبی ترین نقط آفریقا زنده نگاه می دارند.
زبان انگلیسی‌ در سراسر آفریقای جنوبی محاوره می شود و این کمک بزرگی‌ به خارجی های مقیم این کشور است.از همه مهم تر اینکه آیلتس جزو مدارک لازم برای ویزا نیست و این کمک بزرگی‌ به روال دریافت ویزا می‌کند. اگرچه دانستن سطح مورد نیاز زبان، کاملا توصیه می شود.
در رابطه با قدرت خرید کالاها، آفریقای جنوبی جائی است که شما را به خود می‌خواند. این یکی‌ از دلیل عمده ی مهاجرت به آفریقای جنوبی است، زیرا نرخ مبادله رند به دلار یا پوند ۱۰یا ۱۷می‌باشد که این به نوبه خود برای رفتن قدرت خرید را تضمین می‌کند.در حقیقت، در حا‌ل حاضر، نرخ رند به یورو ۱۴/۵ و به دلار ۱۰ می‌باشد.این به منزله‌ی آن است که قدرت خرید در آفریقای جنوبی، ۱۰یا ۱۴برابر می‌باشد.
علاوه بر آنکه در بالا توضیح داد شد، آفریقای جنوبی بزرگترین اقتصاد قاره ی آفریقا است. کشاورزی، صنایع مختلف اعم از تکنولوژی‌های نوین، ماشین آلات صنعتی‌، معادن مختلف و توریسم فرصت های بسیاری را برای کار و سرمایگذاری در این کشور فراهم می‌آورند. به عنوان مثال: در صنعت توریسم، شهر کیپ تاون، جزو۱۰ مقصد برتر برای توریسم طی سال های ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۹ براساس آمار "ورلد توریسم" بود یا صنایع معدنی پلتینوم، طلا و الماس جزو ۴کشور برتر دنیا هستند در آفریقای جنوبی، بزرگترین شرکت های خودرو سازی جهان، از جمله، "ب‌ام‌و" و "مرسدس بنز" رنج گسترده ایی از اتومبیل های خودرا در این کشور می سازند و همچنین میوها و سبزیجات آفریقای جنوبی به کشورهای استرالیا و انگلیس صادر می شوند. همه ی این توضیحات، نشان از بالا بودن فرصت های کاری و سرمایگذاری در آفریقای جنوبی دارند.
پارک وحش کروگر پارک، بزرگ ترین پارک وحش آفریقای جنوبی است که انواع مختلف حیوانات در آن‌ به صورت آزادانه زندگی‌ می کنند از جمله، شیر، زرافه، کرگدن و کروکودیل. کوهستان زیبای "دراکنزبرگ"، جاده کنار اقیانوس " گاردن روت" و باغ های شراب کیپ تاون همه جی‌ از جمله گوشه‌ی از زیبایی های طبیعی آفریقای جنوبی هستند. بهترین هتل ها و مهمانسراها با آخرین فناوری ها و امکانات در خدمت مسافرین هستند. در آفریقای جنوبی به فکر زندگی‌ آپارتمانی نباشید چون انواع مختلف خانه‌ها با قیمت های مناسب در دسترس هستند. به دلیل وجود زمین به اندازه کافی‌، خانه ها با محوطه های باز، حیات و در مجموعه‌ها بنا شدند.
لطفا به این نکته طلایی توجه کنید:
۱- هیچ احتیاجی به آیلتس برای ویزای کار آفریقای جنوبی نیست.
۲- ویزای کارزمان پایان نداشته و تا مادامی که در رشته ی مورد ویزا مشغول به کار باشید، این ویزا به صورت اتوماتیک تمدید می شود.این به معنی آن است که بعداز ۵ سال شما امکان دریافت اقامت دائم دارید.
۳- این ویزا در کوتاه ترین زمان و طی‌ ۴تا ۸هفته دریافت می شود که به نوع خود یکی‌ از سریع ترین انواع ویزاهاست.

ویزای تجاری - کارگر ساختمانی

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اخذ ویزای آفریقای جنوبی با ما تماس بگیرید 88851080 - 021

نظر خود را ارسال کنید