ویزای انگلیس

چگونگی اخذ ویزای انگلیس برای ایرانیان – نحوه دریافت روادید انگلیس

english-flag

ویزای توریستی انگلستان

ویزای توریستی کشور انگلستان به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردش و تفریح یا دیدار با خانواده می‌خواهند به این کشور سفر کنند.
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیلفرم تقاضای روادید است. فرم تقاضای ویزای انگلستان را لازم است که به صورت آنلاین در وب‌سایت اینترنتی کنسول‌گری تکمیل نمایید. بعد از انجام مراحل آنلاین ، ایمیلی در مورد وقت ملاقات تعیین‌شده، به طور خودکار به نشانی اینترنتی که در زمان تکمیل فرم وارد کرده‌اید،ارسال می‌شود.
توجه: در زمان ملاقات تعیین‌شده حضور متقاضی جهت ارائه مدارک، پرداخت هزینه‌ی ویزا و انجام انگشت‌نگاری ضروری است.

آدرس سفارت بریتانیا در تهران: خیابان فردوسی، شماره ١٩٨.
تلفن: ٦٤٠٥٢٠٠٠ـ٠٢١
ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه، ۱۴-۷

توریست انگلیس

 

مدارک موردنیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای روادید - که به‌صورت آنلاین تکمیل نموده و چاپ کرده‌اید- باید در زمان ملاقات، به سفارت بریتانیا تحویل دهید، به شرح زیر است:
توجه: کلیه‌ی مدارک فارسی باید به انگلیسی ترجمه‌ رسمی شده باشند و از تمامی مدارک یک نسخه کپی در پرونده موجود باشد.
1. شناسنامه ایرانی
2. گذرنامه؛
توجه : اعتبار گذرنامه باید حداقل 2 ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را تنها از صفحات 1 تا 5 گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر روادید خورده، تهیه کنید.
3. کلیه‌ی مدارک پشتیبانی‌کننده شخصی؛
مانند اسناد مالکیت، مدارک مربوط به اشتغال، صورت‌حساب‌های بانکی، دفترچه‌های پس‌انداز و کلیه‌ی سپرده‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت بانکی.
4. مدارک پشتبانی‌کننده‌ میزبان؛
در صورتی که برای سفر به کشور انگلیس دعوت‌نامه دارید، لازم است مدارکی را که نشان‌دهنده‌ی‌ وضعیت مالی و وضعیت مهاجرت فرستنده‌ی دعوت‌نامه باشد، در زمان ملاقات همراه داشته باشید.
اصل مدارک و گذرنامه‌ی شما به همراه کپی‌ آن‌ها نزد بخش روادید سفارت خواهد ماند و بابت آن به شما رسیدی تحویل داده خواهد شد. بعد از صدور ویزا، مدارک اصلی به متقاضی برگردانده می‌شود. بررسی مدارک به منظور صدور ویزا ممکن است تا ٢٠ روز کاری زمان بخواهد. بنابراین برای برنامه‌ریزی تاریخ سفرتان این نکته را به خاطر داشته باشید.
توجه: فرم تقاضای روادید باید برای هر کدام از متقاضیان به صورت جداگانه تکمیل شود.
در صورت ارائه اطلاعات یا مدارک جعلی به بخش روادید سفارت بریتانیا، مسئولین سفارت اجازه دارند علاوه بر رد درخواست شما، برای مدت 10 سال از تمامی درخواست‌های شما برای هرگونه روادید انگلستان جلوگیری به عمل آورند.

ویزای تحصیلی انگلستان

english-study

درخواست ویزای تحصیلی انگلستان برای ادامه تحصیل در انگلیس
کلیه کسانی که قصد مسافرت به انگلستان دارند برای ادامه تحصیل در انگلیس بایستی قبل از ورود به انگلستان جهت اخذ ویزای تحصیلی انگلستان از مراکز صدور ویزا درخواست روادید دهند
مراکز درخواست ویزا چیست؟
مراکز درخواست ویزای تحصیلی انگلستان مکان هایی درکشورهای مختلف دنیا هستند که ویزای ورود به انگلستان را برای ادامه تحصیل در انگلیس صادر می نمایند. مراکز ویزا در شهرهای مختلف در سراسر دنیا برای دسترسی بهتر قرار دارند. سفارت بریتانیا با بررسی پرونده متقاضی، تصمیم گیرنده اعطای ویزا هستند. در بعضی موارد ممکن است مدارک بیشتری از طرف این مراکز از فرد متقاضی ویزای تحصیلی انگلستان درخواست شود.
هزینه های درخواست ویزای تحصیلی انگلستان برای ادامه تحصیل در انگلیس
در بخش هزینه های ویزا کلیه توضیحات لازم داده شده است. لازم به ذکر است که این هزینه ها ممکن است تغییر یابند. این هزینه به صورت واحد پولی آن کشور است که در ایران به ریال دریافت می شود. هزینه درخواست ویزا چون جهت پروسه بوده معمولا غیر قابل استرداد است
ویزای انگلستان فقط از طریق سفارت انگلستان و مراکز صدور ویزا در خارج از کشور صادر می شود. اگر برای مسافرت به انگلستان نیاز به ویزای انگلستان دارید بایستی قبل از سفر آن را درخواست دهید
آیا ممکن است برای درخواست ویزای تحصیلی انگلستان با من مصاحبه شود؟
زمانی که مامور صدور ویزا نتواند در عدم حضور متقاضی تصمیم جهت صدور ویزای فرد بگیرد ممکن است از شخص خواسته شود تا جهت مصاحبه حضور یابد
اطلاعات بیومتریک چیست ؟
کلیه متقاضیان ویزای انگلستان ، بایستی اطلاعات بیومتریک خود را در اختیار سفارت یا مراکز ویزا قرار دهند. این اطلاعات شامل اسکن ده انگشت دست و عکس دیجیتالی از متقاضی است
درخواست ویزای انگلستان تا زمانی که این اطلاعات بیومتریک داده نشود مورد بررسی سفارت قرار نخواهد گرفت. اسکن انگشتان به صورت الکترونیکی انجام و از جوهر و یا مواد شیمیائی استفاده نمیشود. عکس دیجیتالی نیز در همان زمان از فرد گرفته میشود . گرفتن اثر انگشت و عکس دیجیتالی بیشتر از 5 دقیقه طول نخواهد کشید
متقاضی بایستی زمان مراجعه حنا و یا زخم روی انگشتان نداشته باشد و همچنین زخم یا خون مردگی روی صورت نباشد. ( در غیر اینصورت بایستی زخم و خون مردگی بهبود یافته و تقاضای مجدد دهد). عکس ار کل صورت گرفته می شود و نباید عینک آفتابی زمان گرفت عکس به چشم داشت. کلاه به سر نداشته باشد (مگر اینکه به دلیل مسائل اجتماعی یا مذهبی سر را بپوشاند ولی صورت نباید پوشیده باشد). بچه های زیر 5 سال نیاز به دادن اطلاعات بیومتریک ندارند
آیا من برای مسافرت به انگلستان نیاز به ویزای انگلستان دارم؟
بعضی از ملیتها برای مسافرت به انگلستان نیاز به ویزای انگلستان دارند. به این گونه افراد Visa Nationalاطلاق می شود. حتی گاهی افراد غیر National Visa هم نیاز به اخذ ویزای انگلستان دارند که این موضوع به دلیل مسافرت فرد به انگلستان بستگی دارد
مدارک ارائه شده به سفارت انگلستان می توانند به زبان محلی کشور باشد به شرطی که خلاصه انگلیسی داشته باشند. ممکن است متقاضی نیاز به ارائه ترجمه رسمی مدارک خود داشته باشد.


مدارک جعلی و گمراه کننده

ارائه مدارک جعلی و گمراه کننده و یا عدم ارائه اطلاعات لازم و صحیح در پروسه تقاضای ویزا (در فرم تقاضا و بعد از آن ) دلیل برای مردود شدن تقاضای متقاضی خواهد بود. در این صورت ممکن است برای مدت ده سال از دادن ویزای انگلستان بدلیل استفاده از فریب به متقاضی خودداری شود
آیا میتوان با ویزای دانشجوئی به انگلستان مسافرت کرد و بطور دائم در آنجا زندگی کرد؟
خیر- اگر شما ملیت بریتانیائی ندارید و جز اتحادیه اقتصادی اروپا نیستید و یا ملیت سویسی ندارید و می خواهید در انگلستان به صورت دائم اقامت کنید بایستی طبق قوانین مهاجرتی انگلستان واجد شرایط باشید
چقدر طول میکشد تا ویزای انگلستان را گرفت؟
این زمان بسته به نوبتی است که به متقاضی ویزای انگلستان از طرف سفارت داده میشود .در صورت نیاز به مصاحبه ممکن است این زمان طولانی تر باشد

بعد از دریافت ویزای انگلستان:

اگر تاریخ سفر من به تعویق افتاد آیا می توانم تاریخ انقضای ویزا را تغبییر دهم؟
خیر– به جز در مواردی خاص که تشخیص آن با افسر اداره مهاجرت است میتوان تاریخ انقضای ویزای انگلستان را تا مدت 3 ماه افزایش داد به شرطی که در شرایط شما تغییری ایجاد نشده باشد. در غیر اینصورت بایستی برای ویزا مجددا اقدام کرد
نبایستی دانسته یا ندانسته اطلاعات اشتباه جهت درخواست تقاضای ویزای انگلستان داده باشید و نباید در شرایط و دلیل شما برای رفتن به انگلستان از زمان صدور ویزا تغییری ایجاد شده باشد. در صورت دادن اطلاعات نادرست درخواست شما رد خواهد شد و به دلیل استفاده از فریب ممکن است از صدور ویزای انگلستان برای شما به مدت 10 سال خودداری شود.
آیا نیاز است مدارک خود را به انگلستان با خودم بیاورم؟
در زمان ورود به انگلستان ممکن است از شما سوالاتی در فرودگاه یا ورودی به این کشور پرسیده شود و دلایل آمدن شما به انگلستان را جویا شوند. این اطلاعات معمولا شامل ارائه بلیط سفر و مدارک مالی و نامه دانشگاه یا مدرسه ای که قرار است در آنجا تحصیل کنید . این مدارک بایستی در کیف دستی شما باشد و در صورت نیاز به افسر گذرنامه نشان دهید
اگر ویزا و یا گذرنامه شما مفقود شد:
در ابتدا بایستی برای گذرنامه خود اقدام کرده و دوباره جهت ویزای انگلستان درخواست داده شود.همچنین بایستی برگه ای از پلیس به عنوان مدرکی دال بر مفقود شدن گذرنامه و ویزای خود داشته باشید. هزینه تقاضا را بایستی دوباره بپردازید و مدارک لازم را جهت درخواست ویزا مجددا ارائه نمائید
آیا می توان ویزای خود را برای هر بار ورود به انگلستان استفاده کرد؟
ویزای انگلستان معمولا برای ورود به این کشور در دفعات متعدد تا زمانی که تاریخ انقضای ویزا نشان داده شده صادر میشوند.در بعضی موارد نمی توان از ویزای انگلستان برای ورود به این کشور به دفعات استفاده نمود.

اگر دلیل رفتن شما به انگلستان تغییر پیدا کرد؟

معمولا هر ویزا برای هدف خاصی صادر می شود. اگر دلیل رفتن شما به انگلستان تغییر کرد بایستی مرکزی که ویزای شما را صادر کرده در جریان تغییر شرایط گذاشته شود. ممکن است از شما خواسته شود تا تقاضای دیگری جهت ویزا ارائه دهید

چه مدت می توان در انگلستان ماند؟
آخرین روزی که شما می توانید وارد انگلستان شوید و یا در انگلستان بمانید به عنوان تاریخ انقضای ویزای شماست که در روی ویزا قید شده است

آخرین تاریخی که می توان با ویزای خود به انگلستان بیایم چه زمانی است؟
تاریخ انقضای روی ویزا آخرین تاریخی است که شما می توانید به انگلستان وارد شوید. در نظر داشته باشید آن تاریخ نیز آخرین تاریخی است که به شما اجازه داده میشود تا در انگلستان بمانید

آیا داشتن ویزا به منزله ورود من به انگلستان است؟
در صورتی که ویزای انگلستان داشته باشید و موارد فوق رعایت شده باشد ورود شما به انگلستان با ویزا نباید مشکلی داشته باشد
هزینه های درخواست صدور ویزا قابل پرداخت به سفارت انگلستان:
هزینه های صدور ویزا ، قابل پرداخت به سفارت جهت درخواست ویزای دانشجوئی انگلستان در زمان تحویل مدارک به سفارت
مبالغ صدور ویزا به ریال (واحد پولی ایران) بایستی به سفارت پرداخت شود. این مبالغ ممکن است تغییر یابد
هزینه درخواست ویزا جهت فرزندان ، همسر و بستگان متقاضی اصلی که قصد رفتن به انگلستان به عنوان همراه را دارند با متقاضی اصلی به یک اندازه بوده حتی اگر در گذرنامه متقاضی اصلی باشند
مبالغ فوق که به عنوان هزینه بررسی درخواست ویزا از طرف متقاضی به سفارت پرداخت میشود غیر قابل استرداد است


مهاجرت کاری به انگلستان

کار در انگلیس

بسیاری از اشخاص قصد دارند تا در انگلستان کار کرده تا بتوانند اقامت انگلستان را کسب نمایند، لیکن باید مد نظر داشته باشید که فقط اشخاصی می توانند مشغول به کار در انگلستان شوند که یک دوره تحصیلی را در انگلستان گذرانده باشند. این فرآیند بدین گونه امکان پذیر است که شما پذیرش تحصیلی را دریافت می کنید تا شما بتوانید در انگلستان حضور داشته باشید و پس از فارغ التحصیلی بتوانید با یافتن کار،نوع ویزای خود را از دانشجویی به کاری تغییر دهید و پس از مدتی اقامت دائم خود را ازانگلستان اخذ کنید.
ویزای کار درکشور انگلستان از چندین راه صورت می گیرد یکی از طریق اخذ ویزای کار این است که فرد در کشور انگلستان یک دعوت نامه کاری از یک فرد دارای شرایط که دارای شرکت معتبر در انگلستان است دریافت نماید که فرد نیز باید شرایط مورد را داشته باشد. یکی دیگر از شرایط لازم پذیرفته شدن برای ویزای کار این است که در آگهی پذیرفته شوید که طی مراحلی که ابتدا ۳ماه در داخل کشور سپس ۳ماه در اتحادیه اروپا آگاهی شود اگر شخص مورد نظر پیدا نشود از ایران یا کشور دیگر نیرو می گیرند ، وقتی شخص در این آگهی پذیرش شد می تواند برای اخذ ویزا اقدام نماید. پیدا کردن کار فرما در اروپا شرایط خاصی دارد، کارفرما پس از آگهی شغل خود باید برای استخدام شخص متقاضی، حقوقی را در نظر بگیرد که کل هزینه های شخص و خانواده آن را در بر داشته باشد. این حقوق باید پس از کسر هزینه مالیات محاسبه گردد که آیا برای مخارج شخص مهاجرت کننده کفایت میکند یا خیر ؟
در نتیجه اخذ ویزای کار در کشور انگلستان امری حقوقی است که باید مراحل قانونی و حقوقی آن سپری گردد. در اصطلاح شخص کارفرما در کشور انگلستان باید بتواند اسپانسر شود. در کل اقدام برای ویزای کار بدون داشتن اسپانسر امری دشوار است.
چنانچه تمایل دارید از این روش اقدام کنید کل فرآیند اخذ ویزای کار بین ۲ تا ۹ ماه به طول می انجامد که فرد متقاضی میتواند پس از چند سال ( معمولا ۲تا ۵سال) تقاضای اقامت دائم کند و با قوانین امروزه این امر به سادگی مقدور می باشد.
یکی دیگر از راههای اخذ ویزای کار ، اخذ ویزا از طریق مهارت یا تخصص می باشد که در برخی از کشور ها مانند استرالیا ،کانادا و دانمارک امکان پذیر می باشد.
یکی دیگر از روش هایی که ما می توانیم در کشور انگلستان کارفرما یافته و به صورت قانونی بتوانیم در آن کشور مشغول به کار شویم این است که به عنوان دانشجو وارد کشور انگلستان شویم و چون در طول تحصیل اجازه کار پاره وقت داریم می توانیم به محض این که شغلی آگهی شد آن را درخواست کنیم یا صبر کنیم که وقتی درسمان تمام شد از کارفرما در کشور انگلستان درخواست کار کنیم، این راه از جمله راه های بسیار مناسب می باشد زیرا پس از ورود به کشور انگلستان شخص چون به عنوان دانشجو وارد کشور شده است فرصت دارد تا شغل مورد نظر خود را پیدا کند و آن را تا پس از اتمام تحصیلات خود ادامه دهد تا زمانی که بتواند از طریق این شغل اقامت کاری اخذ نموده و پس از پرداخت مالیات به مدت ۳ تا ۴سال برای اخذ اقامت دائم اقدام نماید.
نکته ی مهمی که می توان به آن اشاره کرد این است که افرادی که در انگلستان تحصیل کرده باشند می توانند پس از فارغ التحصیلی خود در انگلستان با مبلغ 50000 پوند در انگلستان سرمایه گذاری کرده و اقامت انگلستان را در مدت زمان کمی اخذ کنند.
به طور کلی در سیستم جدید ویزاهای انگلستان موسوم به point-based system، ویزاهای اقامت انگلستان به دسته های زیر تقسیم می شوند :

1) ویزای Tier 1 که به 3 دسته اصلی تقسیم می شود

1-1)INVESTOR سرمایه گذاری انگلستان
اخذ این نوع اقامت، مربوط به افرادی است که معادل یک میلیون پوند نقدینگی در کشور خود دارند و می توانند با انتقال آن به خاک انگستان اقامت را اخذ نمایند.
متقاضی می بایست، مبلغ 750 هزار پوند از این دارایی را پنج سال بدون اجازه برداشت در یکی از بانک ها و یا موسسات مالی انگلستان ذخیره نماید و در ازای آن اقامت پنج ساله دریافت نماید. هم چنین می توانند با 250 هزار پوند بقیه به خرید ملک یا راه اندازی فعالیت تجاری بپردازند.
در نهایت بعد از این دوره 5 ساله متقاضیان می توانند برای اخذ پاسپورت انگلستان اقدام نمایند.

2-1)ENTRE PRENEAR : ( ویزایی برای تاسیس شرکت در انگلستان )
نحوه ارزیابی صلاحیت متقاضیان گرفتن این ویزا در انگلستان به وسیلهself assessment points calculator و پر کردن فرم تقاضای شما و اطلاعات شخصی شما صورت می گیرد.
برای گرفتن این ویزای انگلستان می بایست 200 هزار پوند را برای شروع یک فعالیت اقتصادی در انگلستان در یکی از شرکت های تحت نظارت financial service authority)FSA) در گردش باشد. دانستن زبان انگلیسی می تواند تا 10 امتیاز شانس شما را در مهاجرت به انگلستان افزایش دهد. (کسب نمره 6.5 آزمون IELTSدر این قسمت مورد نیاز است).

3-1) POST-STUDY WORK
برای گرفتن این ویزا جهت ورود و اقامت به انگلستان سابقه گرفتن مدرک تحصیلی از انگلستان و یا بودن تحت ویزای Tier 4 اجباری است.

2) ویزای TIER 2: نوع ویزا (skiled worker) مهارت شغلی
برای دریافت ویزای کاری انگلستان، داشتن پیشنهاد کاری از یک موسسه یا شرکت انگلیسی برای کارهای کوتاه یا بلند مدت در این دوره الزامی است . هم چنین شرکت های چند ملیتی واقع در انگلستان می توانند برای کارمندان خود تحت این پوشش ویزای کاری دریافت کنند. این دسته همچنین شامل رهبران مذهبی و ورزشکاران حرفه ای نیز می باشد که می توانند برای اقامت انگلستان اقدام کنند.
در این ویزا شما به یک اسپانسر یا تامین کننده منابع مالی، ضمن اقامت انگلستان نیاز دارید که این مقدار برابر 800000 پوند برای درخواست کننده ویزا و 5300 پوند دیگر برای هر یک از همراهان وی می باشد که باید 90 روز قبل از درخواست در حسابی قرار بگیرد.
بیشتر امتیازات ویزای کاری انگلستان مربوط به پیشنهاد شغلی شما در انگلستان است که تا 50 امتیاز شما را پوشش می دهد و حداقل ساعت کاری 30 ساعت در هفته است.
درآمد آینده شما و مدارک تحصیلی و مدارک زبان انگلیسی نیز در گرفتن ویزای TIER 2جهت اقامت در انگلستان موثر می باشد. با توجه به قوانین مهاجرتی کشور انگلستان،بیشتر کمپانی های این کشور فقط در صورتی به متخصصین و دانش آموختگان پیشنهاد شغلی ارائه می دهند که ایشان مجوز ورود و حق کار را در این کشور دارا باشند، در صورتی که بیشتر متقاضیان، هنوز مجوز ورود به کشور انگلستان را دریافت نکرده اند؛ بنابراین با شرایط موجود شانس دریافت ویزای کار کشور انگلستان فقط برای افرادی موجود است که در مراکز عالی و دانشگاه های انگلستان تحصیل کرده اند و اجازه ی کار در این کشور را دارا باشند فلذا گرفتن ویزای کاری انگلستان منوط به اتمام دوره ی تحصیلی در این کشور می باشد.

3) ویزای Tier 3
مربوط به کارهای موقت وعلاقمندان به مهاجرت کاری انگلستان به صورت موقت می باشد.

4) ویزای Tier 4
ویزای دانشجویی انگلستان است که اطلاعات مربوط به آن در صفحه تحصیل در انگلستان آمده است.

5) Tier 5ویزای موقت کاری جهت کار در انگلستان
مربوط به متقاضیان کار انگلستان به صورت موقت و طی یک دوره کوتاه می باشد.
اقامت از راه ثبت شرکت
متقاضیان میتوانند با ثبت شرکت در یک کشور اروپایی علاوه بر گسترش فعالیت های تجاری در کشور مزبور از مزایای متعددی از جمله اقامت کشور مورد نظر برای خود و خانواده بهره مند شوند.
اشخاصی که هدف سرمایه گذاری در اروپا را دارند میتوانند برای بسیاری از کشورها اقدام نمایند که در این مقاله قصد داریم سرمایه گذاری در دو کشور اروپایی را توضیح دهیم تا شما ضمن مقایسه شرایط هر کدام بتوانید تصمیم درست در این زمینه را اتخاذ نمایید.
سرمایه گذاری در کشور انگلستان:
سرمایه گذاری در انگلستان به دو نوع صورت میگیرد که در زیر هر دو نوع را توضیح میدهیم.
روش اول از راه طرح یک میلیون پوندی می باشد. در این روش شخص علاقمند اخذ اقامت انگلستان با نشان دادن دارایی یک میلیون پوندی در انگلستان و یا یکی از بانک های انگلیسی در دیگر کشورها ، می تواند در طی پروسه کوتاه تر از یک ساله و بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی موفق به اخذ اقامت دائم انگلستان شود. قطعا اخذ اقامت انگلستان از این روش، بسیار مشکل است زیرا انتقال این سرمایه به انگلستان قبل از اخذ اقامت بسیار دشواراست.
در روش دوم از روش هایی که دولت انگلستان برای اخذ اقامت دائم این کشور پیش روی متقاضیان مهاجرت به انگلستان قرارداده است،طرح سرمایه گذاری 200 هزار پوندی است.
در این راه که بسیار سهل تر از روش اول است، شخص با داشتن دو شاخص به سادگی می تواند در راستای اخذ اقامت دائم انگلستان اقدام نماید. دو موردی که برای این موضوع لازم است این است که فرد باید در این روش،نشان دهد دارایی معادل 200 هزار پوند به مدت 3 ماه در یکی از بانک های مورد تایید دولت انگلستان دارد و دوم مدرکی که نشان دهد فرد متقاضی مسلط به زبان انگلیسی میباشد که در صورت وجود داشتن این دو شاخص به فرد یک ویزای سه سال و چهار ماهه داده میشود تا فرد بتواند یک تجارت و یا کسب و کاری در کشور انگلستان راه اندازی نماید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اخذ ویزای انگلیس با ما تماس بگیرید. 80 10 85 88 - 021

نظر خود را ارسال کنید