ویزای مجارستان

ویزای مجارستان

چگونگی اخذ ویزای مجارستان برای ایرانیان – نحوه دریافت روادید مجارستان

ویزای توریستی مجارستان

مجارستان کشوری زیبا، حاصل خیز و سرسبز با طبیعت ویژه خود در قلب اروپا است. مردمان مهربان و میهمان دوستی دارد. مجارستان سرزمینی ۱۱۰۰ ساله است که در حدود ۱۵۰ سال پیش از کشور اتریش مستقل گشت. فرهنگ مردم مجارستان از معروف ترین و شناخته شده ترین فرهنگ های اروپائی است. سوارکاری و موسیقی دو بخش مهم از فرهنگ آنها است. زبان خاص خود را دارا هستند که زبانی زیبا و مستقل با ویژگی های خاص کلامی خود می باشد. این کشور همواره مهد مخترعین و هنرمندان بزرگ بوده و دوستان بسیار خوب و مهربانی می توان در بین این مردم پیدا کرد.

آدرس سفارت مجارستان در تهران : خیابان شهید کلاهدوز-‏خیابان دروس- میدان ‏هدایت- کوچه شادلو- ‏پلاک ۱۰‏

تلفن سفارت : ‏۲۲۵۵۰۴۶۰‏، ‏۲۲۵۵۰۴۵۲‏


مدارک مورد نیاز سفارت مجارستان جهت ویزای توریستی:

* ترجمه بدون نیاز به تأییدیه دادگستری و وزارت امورخارجه.

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی.

الف- مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

ب- ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس 4 * 3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

3) اصل شناسنامه و ترجمه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک.

الف- حساب های جاری:  کارکرد سه ماه اخیر.

* در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه میباشد.

ب- سپرده های بانکی.

* ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین الملل قابل قبول میباشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف- پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی.

ب- وکلا: پروانه وکالت.

ج- مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

د-بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه- مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و-در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز-دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامة اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ).

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.

7) برای فرزندان زیر 11 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متأهل که تنها سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است.

8) مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار.

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی میباشد.

* مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی میماند.

* چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 500.000.000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقباً اعلام میگردد.

* کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه 4A دارند.

 

ویزای تحصیلی مجارستان


مدارک لازم جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های مجارستان:
-    ترجمه ریز نمرات و گواهی آخرین مدرک تحصیلی با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه
-    اصل پاسپورت با اعتبار بیش از یک سال و نیم و دو سری کپی از تمام صفحات ۹-۲
-    ترجمه شناسنامه با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه
-    پرداخت هزینه پذیرش  تحصیلی
پس از تکمیل مدارک توسط دانشجو وارائه آن به موسسه ، موسسه اقدام به اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه و کالج مورد تقاضای دانشجو مینماید.
مدارک لازم جهت اخذ پذیرش مقاطع بالاتر از لیسانس از دانشگاه مجارستان
علاوه بر مدارک فوق مدارک:
-    معدل بالاتر از ۱۴
-    ارائه ۳ معرفی نامه از ۳ استاد زمان تحصیل
-    جهت مقطع دکترا پروپوزال مورد قبول در رابطه با رشته انتخابی
-    ارائه مدرک زبان انگلیسی در حد متوسط به بالا
مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی مجارستان از سفارت مجارستان
-    ۶ قطعه عکس ۶*۴ رنگی پاسپورتی
-    ۶۰ یورو هزینه ویزای تحصیلی مجارستان
-    گواهی تعهد پرداخت هزینه های دانشجو توسط پدر یا قیم در سربرگ محل کار آنها همراه با مهر و امضاء
-    فتو کپی شناسنامه مادر
-    گواهی اشتغال به کار پدر یا قیم در سربرگ محل کار آنها همراه با مهر و امضاء
-    ترجمه روزنامه رسمی یا جواز کسب محل کار پدر یا قیم
-    سند ملکی یا موبایعه نامه به نام قیم
-    پرینت حساب ۶ماهه قیم به انگلیسی
-    گواهی پرینت بانکی  موجودی ۲۰۰۰۰ یورو یا معادل ریالی آن به نام دانشجو
-    پرداخت شهریه کالج یا ترم اول دانشگاه  قبل از تکمیل پرونده سفارت
بعد از تکمیل مدارک مورد نیاز در پرونده ، نماینده موسسه با مراجعه به سفارت اقدام به تعیین وقت و ارائه مدارک مینماید، تااقدامات لازم برای صدور ویزا توسط سفارت انجام پذیرفته و نسبت به صدور ویزای دانشجویی اقدام  نماید.

ویزای کار مجارستان

علاقمندان اخذ ویزای کار در کشور مجارستان می توانند در زمانی تقریبا اندک ، اقامت کاری در این کشور را اخذ نمایند . اگر متقاضی پدر خانواده باشد، می تواند خانواده خود را نیز همراه با خود به این کشور ببرد .البته شایان ذکر است که ارائه درخواست اخذ ویزای کار به سفارت کشور مجارستان ، لازمه ی داشتن دعوت نامه ی کاری از جانب یک کارفرما در آن کشور می باشد .

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اخذ ویزای مجارستان با ما تماس بگیرید 88851080 - 021

نظر خود را ارسال کنید