ویزای آمریکا

چگونگی اخذ ویزای آمریکا برای ایرانیان – نحوه دریافت روادید آمریکا

پرچم آمریکا

ویزای توریستی آمریکا

اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر ، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.
اگرچه برخی از هم وطنان گرامی، با اخذ ویزای توریستی دیگر کشورها، قصد در ورود به کشور مورد نظر و اخذ اقامت آن کشور را در سر می پرورانند، فلذا اگر ایشان قصد ماندن در آمریکا را نیز دارند، می بایست با مدارک خود دال بر اصل بازگشت به کشور خود، افسر ویزا را قانع نمایند که به ایران باز خواهند گشت.

ویزای توریستی آمریکا

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا توریستی

حال این سوال مطرح می شود که مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا چه مدارکی هستند؟
فرد می بایست با مدارکی نظیر :
1. مدارک شناسایی مورد نیاز فرد نظیر پاسپورت
2. شناسنامه و ترجمه های آن ها
3. نامه های بانکی
4. اسناد مالکیت منزل یا زمین
5. نامه های کاری فرد که نشان از اشتغال به کار وی در موقعیت خاص شغلی را دارد
6. نامه اشتغال متقاضی به تحصیل در دانشگاه های ایران شانس خود را جهت اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا، افزایش دهند.

شانس اخذ اقامت توریستی آمریکا

گفتنی است شانس اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا برای افرادی که به همراه خانواده خود جهت اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا اقدام می نمایند پایین تر از افرادی است که به صورت انفرادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا اقدام می نمایند. بطور مثال در صورت احراز شرایط فوق الذکر مثل نامه حساب بانکی ،اسناد ملکی و دیگر مدارک مورد نیاز، اگر در یک خانواده ۴ نفره پدر یا مادر خانواده به صورت انفرادی اقدام به دریافت ویزای توریستی آمریکا نمایند، شانس زیادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا خواهند داشت ولیکن اگر همه خانواده جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا به صورت همزمان اقدام نمایند، همه افراد از شانس کمتری در اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا برخوردار خواهند بود.
پارامتر دیگری که می تواند شانس افراد را در جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا افزایش دهد، حضور یک فرد از اقوام درجه اول فرد( نظیر پدر، مادر، برادر، خواهر و ….) در کشور آمریکا است.
بدین صورت که اگر یکی از اقوام فرد، دعوت نامه ای جهت بازدید وی از ایشان، برای فرد متقاضی ارسال نماید، شانس اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا برای فرد، افزایش می یابد.
گفتنی است ویزاهای توریستی در کشور آمریکا همانند کشور انگلستان می باشد و نسبتا شرایط یکسانی را دارا می باشند.
ویزاهای توریستی در اقصی نقاط دنیا بصورت ویزاهای تک وروده (Single entry) و یا ویزاهای چند وروده (Multiple) به افراد متقاضی اختصاص می یابند. در سال های اخیر کشور آمریکا، ویزاهای توریستی خود را بصورت ویزاهای چند وروده به متقاضیان ورود به خاک کشور آمریکا از طریق ویزای توریستی ارائه می دهد.

شرایط اقامت آمریکا پس از ورود با ویزا توریستی

manhattan1

مهم ترین سوال بسیاری از افراد که جهت اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا اقدام می نمایند، این مطلب است که آیا فرد ، پس از ورود به کشور آمریکا، می توانند در کشور آمریکا اقامت دائم را اخذ نمایند؟
افراد می توانند با ورود به کشور آمریکا در چند حالت ذیل، شرایط اخذ اقامت آمریکا را پس از ورود به کشور آمریکا فراهم نمایند.
اول اینکه فرد در مدت حضور خود در آمریکا، بتواند یک فرصت شغلی و یا یک زمینه کارآفرینی را جهت اخذ اقامت آمریکا فراهم آورد تا پس از بازگشت از آمریکا بتواند برای انواع دیگر ویزا نظیر ویزای کار و یا اخذ اقامت کارآفرینی اقدام نماید.
روش دومی که افراد در راستای اخذ اقامت آمریکا پس از ورود به کشور آمریکا اتخاذ نمایند، اقدام جهت اخذ اقامت از طریق انواع پناهندگی می باشد.

مهاجرت کاری به آمریکا

کار در امریکا

ویزای کاری آمریکا وسیع ترین دسته در بین دیگر دسته ها می باشد ، مقصود از این بخش معرفی مهم ترین ها ست.

Treaty Traders and Treaty Investors

E-1: Treaty Trader

E-2: Treaty Investor

معامله گران و سرمایه گذاران:

تاجران ، همسر و فرزندان E1
سرمایه گذاران ، همسر و فرزندان E2
ویزاهای E1 و E2 جهت سهولت تجارت بین آمریکا و کشورهای مورد نظر و اجازه مقدماتی نامزدهای تجاری جهت مهاجرت به ایالات متحده آمریکا برطبق تجارت بازرگانی با ایالات متحده آمریکا طراحی شده اند.
با استناد به سایت دولتی و رسمی مهاجرت آمریکا (travel.state.gov) علاقمندان ایرانی این مدل ویزا تنها می توانند از ویزای نوع E2 استفاده نمایند.
قوانین سرمایه گذاری :
سرمایه گذار، شخص حقیقی یا شرکت های گسترده ، بایستی از کشورهای مورد پیمان باشد.
سرمایه گذاری بایستی مورد توجه باشد به صورتی که موفقیت در روند سرمایه گذاری را با اطمینان اثبات کند.
درصد سرمایه گذاری یک شرکت تجاری ارزان قیمت باید بالاتر از میزان سرمایه گذاری یک شرکت تجاری گران قیمت باشد.
سرمایه گذاری در بازار مسکن و نیز سرمایه های غیر فعال مانند سرمایه گذاری در بانک مورد قبول قرار نمی گیرد.
سرمایه گذاری نباید حاشیه ای باشد و درآمد قابل توجهی باید داشته باشد، بدین صورت که در وضیعت اقتصادی کشور آمریکا موثر باشد ، فقط برای گذراندن زندگی خانوادگی نباشد.
سرمایه گذار باید بر روی سرمایه اش کنترل داشته باشد بدین معنی که توانایی ریسک کردن در مواقع ضروری تجاری را داشته باشد.
سرمایه گذار باید برای سرمایه گذاری و گسترش آن وارد آمریکا شود و چنانچه متقاضی سرمایه گذاراصلی نیست می بایست در حیطه های نظارتی ، اجرایی و مهارت های بسیار تخصصی استخدام شوند. کارگران معمولی و غیر ماهر دارای شرایط نیستند.
مدارک لازم برای ویزا E2:
- تکمیل فرم DS-160به صورت آنلاین و داشتن تاییدیه پرینت شده
- تکمیل و امضا کردن فرم DS-اگرکه شما کارمند اجرایی یا مدیریتی هستید
- پاسپورت معتبربا اعتبار حداقل شش ماه بیشتر از مدت در نظر گرفته شده
- یک قطعه عکس ۲*۲
- رسید پرداخت هزینه Visa Application Fee

کار در امریکا

اشخاص متخصص با مدرک یکی از رشته های فنی نظیر مهندسی مکانیک،کامپیوتر ، برق و هوا فضا و ...... با داشتن تنها 2 سال سابقه کار می توانند برای کار در آمریکا اقدام نمایند.
ویزای کاری آمریکا برای این گروه از متخصصین خیلی زود تبدیل به اقامت دائم و گرین کارت آمریکا خواهد شد. شایان ذکر است مهندسین با شرایط بالا نیازی به مدرک زبان جهت مهاجرت کاری به آمریکا ندارند و تنها مهارت نسبی در زبان انگلیسی نیاز ایشان را برای گرفتن ویزای کاری آمریکا برآورده خواهد کرد.

ویزای دانشجویی امریکا

تحصیل در امریکا

برای اخذ ویزای دانشجویی آمریکا شما میبایست از دانشگاه مورد نظر خود پذیرش بگیرید. نحوه درخواست پذیرش از دانشگاههای دولتی و خصوصی امریکا به طور کلی یکسان می باشد، پس مطالعه وب سایت دانشگاه و اطلاع از مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش ، شهریه دانشگاه و آخرین فرصت زمانی جهت ارسال درخواست پذیرش، و آزمون های استاندارد، متقاضی می بایستی مدارک درخواستی توسط دانشگاه مقصد را در محدوده زمانی مشخص جهت بررسی به واحد پذیرش تحصیلی دانشگاه ارسال نماید.
متقاضیانی که اخرین مدرک تحصیلی خود را درخارج از امریکا اخذ نموده اند، می بایستی مدرک تحصیلی خود را به یکی از سازمان های ارزشیابی مدارک تحصیلی در امریکا جهت اعتبار دهی به مدرک ارسال نمایند. پس از ارسال مدارک تحصیلی ارزشیابی شده خود به بخش دپارتمان پذیرش دانشگاه و پرداخت هزینه مربوط به بررسی درخواست پذیرش Application fee ،فرایند بررسی مدارک وتعیین سطح علمی متقاضی مطابق با استانداردهای تعریف شده آن دانشگاه آغاز می گردد. مدت زمان بررسی مدارک در دانشگاه های مختلف متفاوت بوده و به طور کلی بستگی به زمان شروع ترم تحصیلی دارد که دانشجو قصد آغاز تحصیلات خود را داشته است. توجه داشته باشید نمرات آزمون ها باید مستقیماً توسط سازمان مسئول برگزاری آزمون به دانشگاه مربوطه ارسال گردد. دانشگاه ها و دانشکده های آمریکایی درخواست می کنند که توصیه نامه هایی مستقیماً توسط معلمین، اساتید، کارفرماها، یا سایر افرادی که از نقاط قوت شما آگاه هستند ارسال شود. اسناد و مدارکی که به زبان انگلیسی نیست باید به همراه ترجمه انگلیسی آنها ارائه شود.
جهت پذیرش از دانشگاههای آمریکا با توجه به رشته و مقطع تحصیلی مدارک متفاوتی مورد نیاز می باشد ولیکن تقریباً اکثر دانشگاهها بطورعمومی مدارک زیر را از داوطلبان تقاضا می کنند:
اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی
۱- ترجمه رسمی مدرک دیپلم و یا پیش دانشگاهی همراه با ریز نمرات .
۲- مدرک زبان الزامی نمیباشد ولی در صورت عدم شرکت در دوره های زبان دانشگاه مدارک تافل با حداقل نمره ۷۰ در آزمون IBT و ۵۰۰ در آزمون PBT و یا IELTs با نمره ۶٫ نیاز میباشد.
۳- کپی از صفحه اول پاسپورت (ترجمه شناسنامه برای کسانی که پاسپورت در حال حاضر ندارند).
۴- رزومه شخصی (Resume\CV) به زبان انگلیسی
۵- ارسال پروفایل کاری برای رشته های مرتبط با طراجی ، گرافیک و یا معماری.
اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد
۱- ترجمه رسمی مدرک لیسانس همراه با ریز نمرات چهارساله
۲- کپی مدارک TOEFL با حداقل نمره ۹۰ در آزمون IBT و ۵۵۰ در آزمون PBT و یا IELTs با نمره ۷٫
۳- کپی از صفحه اول پاسپورت (ترجمه شناسنامه برای کسانی که پاسپورت در حال حاضر ندارند).
۴- تاییده مقالات به زبان انگلیسی
۵- ترجمه از صفحه آخر پایان نامه همراه با تأیید از دانشگاه
۶- رزومه شخصی (Resume/CV) به زبان انگلیسی
۷- حداقل ۳ توصیه از اساتید (۴ توصیه نامه پیشنهاد می شود)
۸- کپی از مدرک GRE/GMAT (در صورت وجود)
۹- انگیزه نامه تحصیلی در خصوص رشته مورد علاقه (Statement of purpose)
اخذ پذیرش در مقطع دکتری
۱- ترجمه رسمی از کلیه مدارک دانشگاهی لیسانس و فوق لیسانس به همراه ریز نمرات
۲- کپی از مدرک TOEFL با حداقل نمره ۹۰ از آزمون IBT و ۵۵۰ از آزمون PBT
۳- کپی از مدرک GRE/GMAT (در صورت وجود)
۴- حداقل ۴ توصیه نامه تحصیلی از استاد ، مدیران همکار و محققان همکار
۵- پروپوزال تحقیقاتی در مورد رشته مورد نظر برای تحصیل در مقطع دکتری
۶- ترجمه رسمی از صفحه آخر پایان نامه های لیسانس و فوق لیسانس با ذکر نمره
۷- رزومه و سوابق کاری (Resume/CV)
۸- تاییده مقالات علمی منتشر شده (در صورت وجود)
۹- ترجمه رسمی کلیه مدارک مثبت تحصیلی، تحقیقاتی،کاری،سمینار ها، تشویق نامه ها و … (در صورت وجود)
۱۰- کپی از صفحه اول پاسپورت (ترجمه شناسنامه برای کسانی که در حال حاضر پاسپورت ندارند)
۱۱- انگیزه نامه تحصیلی (Statement of Purpose)
12- در صورت نیاز ممکن است دانشگاه از متقاضی درخواست Essay نماید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اخذ ویزای امریکا با ما تماس بگیرید. 80 10 85 88 - 021

نظر خود را ارسال کنید