در این بخش خواهید خواند: معرفی جاذبه های گردشگری پایتخت آلمان تاریخچه پایتخت آلمان: برلین فرهنگ و هنر در پایتخت...
هزینه های زندگی در کشور آلمان: هزینههای زندگی در کشور آلمان شامل هزینههای مربوط به تحصیل، اجاره مسکن، تهیه مواد غذایی، هزینه قبوض آب و برق، هزینههای حمل و نقل در آلمان، مخارج درمانی و … میشود. به همین خاطر افرادی که قصد دارند به کشور آلمان مهاجرت کنند و یا در این کشور تحصیل کنند، باید اطلاعات کافی درباره هزینه زندگی در آلمان و شهرهای مختلف این کشور داشته باشند. هزینههای ضروری زندگی با توجه به سبک زندگی افراد و میزان درآمد آنها متفاوت است.
اما برخی از هزینهها دارای یک میزان ثابت هستند و آشنایی با آنها موجب میشود تا افرادی که قصد دارند به کشور آلمان مهاجرت کنند، برآوردهای لازم برای تأمین هزینههای زندگی را انجام دهند. در این مقاله قصد داریم با بررسی هزینههای مربوط به بیمه، هزینه آب و برق، هزینه مواد غذایی، هزینه مسکن در آلمان و سایر هزینههای جانبی صحبت کنیم با ما همراه باشید.
هزینه مسکن در آلمان
هزینه مسکن در آلمان با توجه به اینکه شما در چه شهری زندگی میکنید و آیا قصد خریداری مسکن دارید و یا به عنوان مستاجر در یک خانه زندگی میکنید، متفاوت است. کشور آلمان یکی از پرجمعیتترین کشورهای اروپایی است که در حال حاضر ۶۵ میلیون نفر جمعیت دارد. این کشور در سالهای اخیر پذیرای مهاجران بسیاری از سراسر جهان بوده است. کشور آلمان دارای ۱۶ ایالت است؛ اما سه ایالت آلمان هستند که برای ایرانیان بسیار آشنا هستند. شهرهای برمن، برلین و هامبورگ. هزینه مسکن در هر یک از این شهرها متفاوت است.
همیشه زندگی در شهرهای بزرگ هزینههای بیشتری نسبت به شهرهای کوچکتر دارد. به عنوان مثال زندگی در شهر برلین و هامبورگ هزینههای بالاتری از شهر لایپزیگ دارد. هزینه مسکن در آلمان و شهرهای مختلف آن با توجه به متراژ خانه، وضعیت ساختمان و موقعیت مکانی آن متفاوت است؛ اما میانگین هزینه مسکن در آلمان با توجه به اینکه شما در مرکز شهر یک آپارتمان یک خوابه اجاره کنید به صورت ماهانه باید ۸۸۱.۸۶ یورو است.
هزینه اجاره یک آپارتمان سه خوابه در مرکز شهر ۱۵۹۰.۳۵ یورو است. چنانچه قصد خرید آپارتمان در مرکز شهر را داشته باشید، باید برای هر متر مربع ۶۶۹۹.۹۵ یورو بپردازید. هزینه اجاره آپارتمان یک خوابه در حومه شهر ۶۲۱.۳۶ یورو میباشد و هزینه اجاره یک آپارتمان سه خوابه در حومه شهر ۱۱۸۳.۵۳ یورو است. برای خرید آپارتمان در حومه شهر به ازای هر متر مربع باید ۴۷۷۱.۱۷ یورو پرداخت کنید.
هزینه حمل و نقل در آلمان
سیستم حمل و نقل عمومی اکثر شهرهای آلمان بسیار کارآمد و مجهز است. به همین خاطر افرادی که در شهرهای آلمان زندگی میکنند، برای جابجایی و حمل و نقل نگرانی ندارند. اغلب شهرهای آلمان دارای قطارهای پرسرعت، متروی شهری، اتوبوسهای پیشرفته و تمیز، تاکسیهای دارای مجوز و همچنین تراموا هستند. به همین خاطر بدون داشتن خودروی شخصی نیز امکان تردد در سطح شهرهای آلمان با استفاده از سیستم حمل و نقل عمومی به راحتی فراهم شده است. بسیاری از مردم در شهرهای آلمان از دوچرخه برای رفت و آمد استفاده میکنند و به این صورت به حفظ محیط زیست نیز کمک میکنند.
یکی از هزینههای زندگی در آلمان هزینه مربوط به حمل و نقل است. خبر خوشحالکننده درباره هزینههای مربوط به حمل و نقل در آلمان این است که هزینه بلیط اتوبوس و تاکسی در این شهر بسیار پایین است و افرادی که به عنوان دانشجو در این کشور زندگی میکنند، به راحتی میتوانند هزینههای حمل و نقل خود را پرداخت کنند. برای خرید بلیط اتوبوس یک طرفه تنها ۲.۸۰ یورو مورد نیاز است و برای پرداخت هزینه تاکسی به ازای هر یک کیلومتر تنها دو یورو پرداخت میکنید. اگر از خودروی شخصی استفاده کنید هزینه بنزین هم لیتری ۲.۲۰ یورو است.
هزینه غذا در آلمان
هزینه مواد غذایی یکی از موارد مهمی است که برای تخمین هزینههای زندگی در آلمان باید در نظر داشته باشید. با توجه به اینکه همیشه نمیشود در رستوران غذا خورد و هزینه آن برای یک دانشجوی یا فرد تازه وارد بسیار زیاد میشود، بهتر است با هزینه مواد خوراکی اولیه آشنا باشید تا بتوانید یک حساب سر انگشتی برای تأمین هزینههای مواد غذایی در شهرهای مختلف آلمان داشته باشید. توجه کنید که قیمت مواد غذایی در کشور آلمان معمولاً دارای یک ثبات نسبی است و در شهرهای مختلف شما هزینه یکسانی برای مواد غذایی پرداخت میکنید. در ادامه به هزینه برخی از اقلام پرمصرف خوراکی در آلمان اشاره میکنیم.
- هزینه یک عدد نان تازه با وزن ۵۰۰ گرم، ۱.۶۴ یورو
- هزینه یک کیلوگرم برنج سفید، ۱.۹۴ یورو
- هزینه یک بسته ۱۲ تایی تخم مرغ، ۲.۳۹ یورو
- هزینه یک کیلو پنیر محلی، ۱۱.۹۵ یورو
- هزینه یک کیلوگرم گوشت گاو، ۱۳.۵۶ یورو
- هزینه یک کیلو گرم فیله مرغ، ۷.۱۰ یورو
- هزینه یک لیتر شیر، ۰.۹۲ یورو
هزینه قبض آب و برق در آلمان
هزینه قبوض آب و برق در کشور آلمان نسبت به ایران بسیار بالا است. همان طور که میدانید کشورهای اروپایی هزینههای بالایی برای قبوض آب برق و انرژی پرداخت میکنند. افرادی که در شهرهای مختلف آلمان زندگی میکنند، برای مصرف هر یک کیلو وات ساعت برق باید ۲۹.۴۲ سنت بپردازند. به طور کلی میانگین هزینه مصرف برق برای یک آپارتمان کوچک ۸۰متری ماهانه ۲۱۵.۲۱ یورو میباشد.
هزینه درمان در آلمان
هزینههای مربوط به درمان در کشور آلمان نیز نسبتاً بالا است. به عنوان مثال با توجه به اینکه ویزیت پزشک عمومی به صورت آزاد ۵۰ یورو است، افرادی که بیمه ندارند باید ۵۰ یورو برای ویزیت پزشکی عمومی پرداخت کند. هزینههای مربوط به انجام آزمایش در آلمان از ۸۰ تا ۲۵۰ یورو است و برای دریافت ویزیت پزشک فوق تخصص باید ۲۵۰ یورو پرداخت کنید. هزینههای مربوط به درمان بیماریهای خاص مانند سرطان و جراحیهای اصلی نیز به صورت آزاد ۱۸ هزار یورو است. افرادی که دارای کارت شهروندی آلمان باشند و تحت پوشش بیمه باشند ۱۰% از هزینههایی که گفتیم را برای درمان در کشور آلمان پرداخت میکنند.
گران ترین شهرهای آلمان برای زندگی
شهر مونیخ یکی از گرانترین شهرهای آلمان برای زندگی است. پس از مونیخ شهر فرانکفورت، شهر اشتودکار و هایدلبرگ به عنوان گرانترین شهرها در نظر گرفته میشوند. معیار انتخاب این شهرها برای گرانی میزان نرخ اجاره بها است.
ارزان ترین شهرهای آلمان برای زندگی
ارزانترین شهرهای آلمان برای زندگی نیز بر اساس هزینه اجاره بها و سایر هزینههای زندگی انتخاب شدهاند. این شهرها به ترتیب عبارتند از: شهر بیله فلد، شهر هال، شهر کرفلد، شهر پاساو
هزینه تحصیل در آلمان
هزینه تحصیل در آلمان با توجه به دانشگاههای مختلف این کشور متفاوت است. معمولاً بیشتر دانشگاههای دولتی آلمان به صورت رایگان هستند، اما اگر دانشجویان خارجی به غیر از دانشگاههای دولتی که شهریه آنها رایگان است یک دانشگاه دیگر را انتخاب کنند، برای هر ترم باید از ۲۵۰ تا ۳۵۰ یورو پرداخت کنند. دانشجویان بینالمللی که در دانشگاههای خصوصی تحصیل میکنند، برای هر ترم باید ۲۵ هزار تا ۴۰ هزار یورو پرداخت کنند. هزینه تحصیل در رشتههای mba و رشتههای مهندسی گرانتر میباشد.
هزینه مالیات در آلمان
هزینه مالیات در آلمان برای افرادی که در شهرهای مختلف این کشور زندگی میکنند، با توجه به درآمد آنها محاسبه میشود. به عنوان مثال افرادی که درآمد کمتری دارند، مالیات کمتری پرداخت میکنند و افرادی که درآمد آنها بالاتر است، مالیات بیشتری باید پرداخت کنند. نرخ مالیات در این کشور تصاعدی محاسبه میشود و از یک درصد تا ۴۲ درصد متغیر است.
کلام پایانی
هزینههای زندگی در آلمان نسبت به برخی از کشورهای اروپایی مانند سوئیس بسیار منطقی است و افرادی که بخواهند مخارج زندگی خود را در این کشور تامین کنند، ماهیانه حدود ۸۵۳ یورو نیاز دارند؛ اما یکی از هزینههای زندگی که در آلمان بالا از هزینه اجاره مسکن است که در شهرهای بزرگتر بسیار بالاتر است. هزینه تحصیل در آلمان نیز برای دانشجویانی که در دانشگاههای دولتی تحصیل میکنند رایگان و برای دانشجویانی که در دانشگاههای خصوصی تحصیل میکنند با توجه به نوع دانشگاه و رشته تحصیلی دانشجو، متفاوت است.
هزینههای مربوط به مواد غذایی و خورد و خوراک نیز در آلمان در شهرهای مختلف دارای نرخ ثابتی است. با توجه به اینکه کشور آلمان سیستم حمل و نقل عمومی پیشرفتهای دارد و هزینه آن بسیار کم است، مهاجران خارجی و دانشجویان بینالمللی نیازی نیست هزینههای بالایی برای حمل و نقل و تردد در سطح شهرهای این کشور بپردازند.
هزینههای مربوط به بیمه و خدمات درمانی نیز برای مهاجران خارجی در صورتی که بیمه نامه معتبر داشته باشند تنها ۱۰ درصد از هزینههای مشخص شده است. توجه داشته باشید که گرانترین شهر آلمان برای زندگی مونیخ است و شهرهای کوچک آلمان دارای هزینههای زندگی پایینتری هستند. میانگین هزینههای زندگی در آلمان به صورت ماهانه از ۸۰۰ یورو تا هزار یورو برای هر نفر است.
سوالات متداول هزینه های زندگی در کشور آلمان
هزینه های زندگی در کشور آلمان شامل چه چیزهایی میشود؟
هزینههای زندگی در کشور آلمان شامل هزینههای مربوط به تحصیل، اجاره مسکن، تهیه مواد غذایی، هزینه قبوض آب و برق، هزینههای حمل و نقل در آلمان، مخارج درمانی و … میشود.
میانگین هزینه یک خانه یک خوابه در مرکز شهر پایتخت آلمان چقدر میباشد؟
میانگین هزینه مسکن در آلمان با توجه به اینکه شما در مرکز شهر یک آپارتمان یک خوابه اجاره کنید به صورت ماهانه باید ۸۸۱.۸۶ یورو است.
ارزان ترین شهر های آلمان، چه شهر هایی هستند؟
شهر بیله فلد، شهر هال، شهر کرفلد، شهر پاساو.
نظرت چی بود؟
0 نظر