در این بخش خواهید خواند: معرفی تاریخچه پرچم مجارستان: از قرون وسطی تا کنون معنای رنگ های پرچم مجارستان: سبز،...
اگر قصد سفر به آفریقای جنوبی که در میان اقیانوس اطلس و اقیانوس هند قرار گرفته است را دارید باید قبل از بستن چمدان به فکر اخذ ویزای آفریقای جنوبی باشید. بدون شک برای دریافت نمونه ای از ویزاهای آفریقای جنوبی باید علاوه بر پاسپورت مدارک دیگری مانند رزرو هتل، گرفتن بلیط رفت و برگشت هواپیما، بیمه مسافرتی، تمکن مالی و بسیاری موارد دیگر را آماده کرده سپس وسایل سفر به این کشور دیدنی و زیبا را مهیا کنید. قبل از اینکه تصمیم به گرفتن ویزای کشور آفریقای جنوبی کنید بهتر است برنامه سفر خود را مشخص کرده تا با ریجکت شدن ویزا ماه ها و حتی شاید هم سال ها سفرتان به عقب نیفتد.
ویزای آفریقای جنوبی
برای سفر به قاره آفریقا و وارد شدن به خاک جمهوری آفریقای جنوبی که جزء جنوبی ترین کشور مستقل این قاره به شمار می رود لازم است تا ابتدا از سفارت آفریقای جنوبی وقت سفارت گرفته و در این مرکز تقاضای نمونه ای از ویزای آفریقای جنوبی را داشته باشید. سفارت آفریقای جنوبی با انجام مصاحبه، ثبت انگشت نگاری و دریافت کلیه مدارک لازم از طرف فرد متقاضی نمونه ای از ویزاهای مسافرتی را با توجه به اهداف سفر در مدت مشخص شده ای برای مسافر صادر می کند. پس چنانچه قصد سفر به این کشور آفریقایی را دارید بهتر است با مراحل اخذ ویزای آفریقای جنوبی بیشتر آشنا شوید.
چگونه ویزای آفریقای جنوبی بگیرید؟
یکی از موارد مهمی که هر مسافر ایرانی لازم است تا برای سفر به جمهوری آفریقای جنوبی داشته باشد ویزای آفریقای جنوبی می باشد. خوب است بدانید قبل از هر گونه اقدامی برای اخذ ویزای جمهوری آفریقای جنوبی باید از سفارت این کشور وقت معینی گرفته شود به این صورت که ابتدا باید به طریق اینترنتی از وب سایت سفارت آفریقای جنوبی یک فرم درخواست دانلود کنید.
معمولا دریافت چنین فرمی رایگان است، سپس با توجه به اطلاعات شخصی مسافر لازم است تا تمام موارد قید شده در فرم را با دقت و صحت کامل به زبان انگلیسی پر کرده و همراه با اسکن دیگر مدارک مورد نیاز به صورت ایمیل برای سفارت آفریقای جنوبی ارسال کنید تا سفارت تمام مدارک و شرایط شما را بررسی کرده و تایید کند. چنانچه درخواست وقت سفارت شما مورد تایید این مرکز قرار بگیرد.
افسران سفارت با ارسال ایمیل و یا پیامک چهار رقمی که یک کد رهگیری می باشد به شماره و آدرس ایمیل شما یک تایید نامه ای را ارسال می کنند که شما با داشتن چنین تاییدیه ای اجازه دارید در تاریخ مشخص شده ای به سفارت مراجعه کرده و به صورت حضوری مدارک خود را به افسران سفارت ارائه دهید. اما ببینیم چه اطلاعات و مدارکی برای گرفتن وقت سفارت الزامی می باشد.
اطلاعات لازم برای گرفتن ویزای آفریقای جنوبی
برای گرفتن وقت سفارت به منظور اخذ ویزای آفریقای جنوبی باید اطلاعات شخصی را در اختیار سفارت قرار دهید که از جمله مهمترین این موارد عبارتند از:
_ نام و نام خانوادگی
_ تاریخ تولد به میلادی
_ مجرد بودن یا متأهل بودن مسافر
_ تاریخ تولد همسر به میلادی
_ تاریخ دقیق عقد به میلادی و محلی که در آن عقد صورت گرفته است
_ آدرس دقیق سکونت به همراه کد پستی و شماره ثابت منزل
_ شماره تلفن همراه
_ آدرس ایمیل
_ آدرس دقیق محل کار و تلفن محل کار
_ اسم شرکت در صورت وجود داشتن و سمت شغلی
_ دلیل سفر به جمهوری آفریقای جنوبی
مدارک کلی برای گرفتن ویزای آفریقای جنوبی
بهتر است قبل از وارد شدن به وب سایت سفارت جمهوری آفریقای جنوبی و پر کردن فرم درخواست به منظور گرفتن وقت سفارت، مدارک مهمی را آماده کنید که این مدارک عبارتند از:
_ کارت ملی و شناسنامه به همراه کپی از تمام صفحات موجود
_ دو قطعه عکس رنگی تمام رخ که به اندازه 3/5_4/5 با پشت زمینه سفید بدون کلاه، ریش تزیینی، عینک دودی و هر نوع لک و خالکوبی در صورت، لازم است تا عکس نهایتا مربوط به سه ماه گذشته باشد.
_ شماره آخرین پاسپورت
_ گذرنامه به همراه وجود دو صفحه خالی
_داشتن اعتبار گذرنامه به مدت حداقل شش ماه
_ تمام اسناد ملکی که به نام مسافر باشد به همراه کپی آنها
_ گردش حساب مالی
_ تمکن مالی
_ رزرو بلیط هواپیما به صورت رفت و برگشت البته توجه داشته باشید که هیچ کدام از ایرلاین های ایران پرواز مستقیمی به جمهوری آفریقای جنوبی ندارند پس باید در هنگام خرید بلیط رفت و برگشت هواپیما توقف چند ساعته ای در یکی از فرودگاه های ترکیه، قطر و یا دبی را داشته باشید.
_ رزرو هتل در یکی از شهرهای جمهوری آفریقای جنوبی
_ دعوتنامه در صورتی که در دسترس باشد
_ کارت پایان خدمت برای آقایان
_بیمه مسافرتی
مدارک متفرقه برای گرفتن ویزای جمهوری آفریقای جنوبی
مدارک ذکر شده در قسمت قبل برای تمامی متقاضیان یکسان می باشد اما سفارت با توجه به موقعیت شغلی افراد ، مدارک متفرقه دیگری را درخواست می کند که مهمترین آنها موارد ذیل هستند:
_ گواهی اشتغال به انضمام فیش حقوقی همراه با برگه مرخصی برای کارمندان
_ گواهی تحصیل به زبان رسمی جمهوری آفریقای جنوبی برای دانشجویان و محصلان
_ پروانه کسب برای بازاریان و شغل های آزاد
حکم بازنشستگی به انضمام آخرین فیش حقوقی برای افراد بازنشسته
_ داشتن نظام پزشکی برای مسافران پزشک
_ داشتن کمیسیون پزشکی برای کسانی که برای ادامه درمان به جمهوری آفریقای جنوبی سفر می کنند.
_ بسیاری موارد دیگر که سفارت مطابق با شرایط متقاضی از فرد مسافر تقاضا می کند.
نکته ای مهم در تهیه مدارک
کسانی که قصد سفر به جمهوری آفریقای جنوبی را دارند چنانچه سن آنها کمتر از 18 سال می باشد باید حتما از والدین خود اجازه نامه محضری داشته باشند. اگر این شخص به همراه یکی از والدین خود قصد سفر به این کشور را دارد باید از والد دیگر این اجازه نامه محضری را دریافت کند.
نکته دیگری که باید به آن توجه داشته باشید ترجمه کردن تمام مدارکی است که باید به سفارت ارائه دهید. پس لازم است تا به کمک مراکز دارالترجمه کلیه مدارک به صورت برگه های ترجمه شده درآورده شوند.
ترجمه مدارک برای اخذ ویزای جمهوری آفریقای جنوبی
از آنجایی که کلیه اطلاعات و مدارک شخصی شما باید توسط افسران سفارت جمهوری آفریقای جنوبی مورد بررسی قرار گرفته و صدور ویزای آفریقای جنوبی انجام بگیرد، لازم است تا مدارک شما همگی ترجمه شده بوده و ماموران سفارت بتوانند مدارک را به راحتی درک کنند.
پس شما باید تمام برگه های مورد نیاز سفارت را به مرکزی با نام دارالترجمه برده و با پرداخت هزینه ای از آنها درخواست کنید تا برگه های شما را به زبان انگلیسی که زبان رسمی کل جهان است و یا زبان رسمی جمهوری آفریقای جنوبی ترجمه کنند و برگه های ترجمه شده را با مهر وزارت امور خارجه و دادگستری به تایید برسانند.
بنابراین در وقت سفارت مدارکی را از شما قبول می کنند که مهر دارالترجمه و مهر تایید از مراکز نام برده را داشته باشد. توجه کنید که تعرفه تمام دارالترجمه ها همگی یکسان است و چیزی که نرخ ترجمه برگه های شما را تعیین می کند نوع زبانی است که شما از این مرکز درخواست می کنید.
گرفتن وقت سفارت برای اخذ ویزای آفریقایی جنوبی
همانطور که قبلا گفته شد لازم است تا پس از تهیه مدارک لازم و ارسال آنها توسط ایمیل به سفارت جمهوری آفریقای جنوبی در تاریخ و ساعت مشخص شده ای از سفارت این کشور وقت سفارت بگیرید به این صورت که به شما چند تاریخ برای حضور فیزیکی در سفارت پیشنهاد می دهد، شما به دلخواه و توجه کافی باید تنها یکی از تاریخ های قید شده را انتخاب و تایید کنید تا در آن تاریخ نام و دیگر مشخصات فردی شما در سفارت به ثبت برسد.
خوب است بدانید پس از تایید زدن تاریخ انتخابی خود دیگر فرصت تغییر دادن تاریخ وجود ندارد پس چنانچه پس از چند روز تصمیم گرفتید وقت سفارت را به عقب و یا جلو موکول کنید باید وقت قبلی را کنسل کرده و دوباره مجددا مراحل گرفتن وقت سفارت را انجام دهید. البته راه دیگری وجود دارد که با چک کردن سامانه سفارت به تاریخ های قبل و بعد از تاریخ خود سر زده و اگر کسی وقت سفارت خود را کنسل کرده باشد شما جایگزین وقت او بشوید.
نکته مهم در گرفتن وقت سفارت
از زمانی که شما اطلاعات و مدارک خود را در اختیار سفارت قرار می دهید تا هنگامی که شما وقت سفارت گرفته و در تاریخ تعیین شده برای تحویل مدارک، اجازه وارد شدن به سفارت را پیدا می کنید ممکن است چندین هفته طول بکشد پس برای اینکه با کنسل کردن بلیط هواپیما و واچر هتل مواجه نشوید بهتر است چهل روز قبل از تاریخ پرواز خود به گرفتن ویزای آفریقای جنوبی اقدام کنید.
شرایط لازم برای حضور در سفارت آفریقای جنوبی
قبلا گفته شد که در زمان تایید شدن درخواست شما برای گرفتن وقت سفارت یک فرم تاییدیه ای برای شما ارسال می شود که لازم است تا در زمان وقت سفارت و اجازه وارد شدن به این مرکز برگه ای از کپی آن تاییدیه را در دسترس داشته باشید در غیر این صورت شما نمی توانید برای اخذ ویزای آفریقای جنوبی و تحویل مدارک لازم وارد سفارت شوید. اگر تاییدیه را گم کرده اید می توانید با داشتن کد رهگیری آن دوباره کپی تاییدیه را به دست آورید.
خوب است بدانید در سفارت به منظور صدور ویزای آفریقای جنوبی از شما مصاحبه ای انجام می گیرد پس بهتر است ظاهری مناسب بدون کلاه، کیف، سی دی، فلش و هر گونه وسیله اضافه ای داشته باشید و به آرامش و اعتماد به نفس به تمام سوالات افسران سفارت جمهوری آفریقای جنوبی جواب صحیحی بدهید. در سفارت علاوه بر مصاحبه از شما انگشت نگاری گرفته می شود. اما باید در وقت سفارت به کدام آدرس مراجعه کنید.
آدرس سفارت جمهوری آفریقای جنوبی
خوشبختانه جمهوری آفریقای جنوبی در ایران سفارت دارد و این مرکز در تهران_ خیابان تجریش_ خیابان اصلی ولیعصر_ باغ زیبای فردوس_ خیابان فرعی یکتا_ پلاک 5 واقع شده است. سفارت جمهوری آفریقای جنوبی در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه در ساعات کاری 9_19 پاسخگوی درخواست های شما خواهد بود.
اما بهتر است بدانید به دلیل ازدحام متقاضیان به این سفارت حدود چند سالی است که مراحل تحویل مدارک و انجام دیگر کارهای صدور ویزای آفریقای جنوبی را به دفتر خدمات کارگزاری مربوط به جمهوری آفریقای جنوبی با نام اختصاصی VFS واگذار شده است.
بنابراین شما باید در تاریخ وقت سفارت برای پیش بردن روند اخذ ویزای آفریقای جنوبی به خدمات کارگزاری به آدرس تهران_ خیابان ملاصدرا_ واقع در خیابان شیخ بهایی شمالی_ خیابان اصلی عرفی شیرازی_ ساختمان چهل و نه_ طبقه اول_ دفتر شماره یک مراجعه ای داشته باشید. در این مراکز با دریافت هزینه ای از شما به صدور ویزای درخواست شده و مورد نیاز شما پرداخته می شود.
هزینه اخذ ویزای آفریقای جنوبی چقدر است؟
هزینه ای که شما در گرفتن وقت سفارت و دیگر خدمات برای صدور ویزای آفریقای جنوبی پرداخت می کنید بسته به نوع ویزای شما دارد. در حقیقت باید شما بدانید که اهدافتان از سفر به کشور آفریقای جنوبی چه می باشد تا سفارت جمهوری آفریقای جنوبی با توجه به مقصود شما از سفر به این کشور نمونه ای از ویزاهای آفریقای جنوبی را برای شما در نظر گرفته و هزینه انجام مراحل صدور ویزا را با توجه به مدت اقامت و نوع ویزای شما تعیین کنند.
البته توجه داشته باشید تمامی مبالغ درخواست شده از شما برای صدور ویزای آفریقای جنوبی به صورت نقدی در شکل اسکناس هایی به یورو دریافت می شود. پس هنگام وقت سفارت سعی کنید تبدیلات ارزی را در بیرون از سفارت انجام داده تا در زمان وقت سفارت به مشکل برخورد نکنید.
انواع ویزای آفریقای جنوبی
اینکه سفارت آفریقای جنوبی چه نوع ویزایی با چه مدت اعتبار برای شما صادر کند بسته به مصاحبه و برنامه سفر شما دارد. اگر شما قصد داشته باشید تا برای تماشای جاذبه های گردشگری و مکان های دیدنی و تفریحات به جمهوری آفریقای جنوبی سفر کنید بدون شک سفارت برای شما ویزای آفریقای جنوبی را به شکل ویزای توریستی با مدت اعتبار 14 روز یا حداکثر یک ماه صادر می کند.
اگر قصد کار و یا تجارت در این کشور را دارید ویزای کاری و ویزای تجارت برای شما صادر خواهد شد، دانش آموزان و دانشجویان برای ادامه تحصیل در مدارس و یا دانشگاه های کشور آفریقای جنوبی باید به دنبال ویزای تحصیلی باشند، افرادی که امکان معالجه آنها در داخل کشور خود وجود ندارد باید با درخواست ویزای پزشکی در یکی از مراکز درمانی در کشور آفریقای جنوبی معالجه خود را ادامه دهند.
چنانچه برای بازدید از نمایشگاه و یا برگزاری نمایشگاهی عازم سفر به جمهوری آفریقای جنوبی هستید باید از سفارت این کشور به دنبال اخذ ویزای نمایشگاهی باشید، یکی از ساده ترین ویزاهایی که سفارت این کشور برای متقاضیان ویزای آفریقای جنوبی صادر می کند ویزای بازدید اقوام و خانواده است زیرا درخواست دهندگان این نمونه ویزا افرادی هستند که از فردی مقیم آفریقای جنوبی دعوتنامه ای را دریافت کرده اند و به راحتی می توانند با پرداخت کمترین هزینه ویزای آفریقای جنوبی را اخذ کنند. توجه داشته باشید ویزای فرهنگی، ویزای ورزشی و…از دیگر ویزاهای آفریقای جنوبی به شمار می آید.
آیا با ریجکت شدن ویزا آشنایی دارید؟
گاهی اوقات مراحل اخذ ویزای آفریقای جنوبی آنچنان که تصور می کنید پیش نرفته و ممکن است شما با ریجکت شدن ویزا یا همان برگشت درخواست اخذ ویزای آفریقای جنوبی مواجه شوید به این صورت که پس از حضور شما در وقت سفارت و انجام مصاحبه، ثبت انگشت نگاری و همچنین تهیه عکس بیومتریک که عکسی ایده ال برای الحاق شدن بر روی ویزای شما می باشد.
پس از گذشت مدتی شما منتظر صدور ویزای آفریقای جنوبی باشید که متاسفانه ممکن است برعکس تصور شما نامه ای به عنوان نامه ریجکتی برای شما ارسال شود که در نامه، دلایل ریجکت شدن درخواست اخذ ویزای آفریقای جنوبی برای شما شرح داده شده است. پس شما باید با توجه به دلایلی که در نامه ریجکتی ذکر شده است پس از مدتی برای رفع ریجکت شدن درخواستتان اقدامات لازمی را انجام دهید. اما به چه دلایلی ممکن است صدور ویزای آفریقای جنوبی پذیرفته نشده و درخواست شما رد شود؟
دلایل ریجکت شدن ویزای کشور آفریقای جنوبی
هنگامی که مدارک مورد نیاز به سفارت جمهوری آفریقای جنوبی تحویل داده می شود و مصاحبات لازم در وقت سفارت انجام می گیرد به چندین دلیل ممکن است درخواست شما رد شود که این دلایل عبارتند از:
_ عدم اعتماد افسران سفارت به بازگشت مسافر از کشور آفریقای جنوبی پس از پایان مدت اعتبار ویزا
_ ناقص بودن مدارک ارائه داده شده
_ نامعتبر بودن و جعلی بودن مدارک
_ مناسب نبودن بیمه مسافرتی
_ نداشتن تمکن مالی به اندازه کافی
_ نبود برنامه دقیق و اهداف مشخص برای سفر به این کشور
_ داشتن سوء سابقه و فعالیت های سیاسی
_ داشتن پرونده های جنایی
_ و بسیاری دلایل دیگر
انجام رفع ریجکت برای ویزای جمهوری آفریقای جنوبی
هنگامی که شما نامه ریجکتی را دریافت می کنید بهتر است نگران نباشید زیرا با رفع ریجکت می توانید دوباره مراحل اخذ ویزای آفریقای جنوبی را به جریان انداخته و در اسرع وقت ویزای مورد نیاز خود را به دست آورید به این صورت که با دریافت نامه ریجکتی و دانستن دلایل ریجکت شدن درخواستتان باید شما از تاریخ صدور نامه ریجکتی به مدت شش ماه منتظر بمانید.
در این مدت سعی کنید تمام مشکلات به وجود آمده را برطرف کنید بعد از گذشت این شش ماه می بایست شما نامه ای به عنوان بررسی مجدد درخواست ویزای آفریقای جنوبی را به طریق ایمیل برای سفارت جمهوری آفریقای جنوبی یا مرکز VFS Global ارسال کنید تا برای بار دوم کلیه مدارک شما بررسی شده و در صورت عدم مشکل صدور نمونه ای از ویزای آفریقای جنوبی برای شما صادر شود.
ریجکت شدن ویزا برای بار دوم
چنانچه شما با دریافت اولین نامه ریجکتی مراحل رفع ریجکت را انجام داده و منتظر جواب از سوی سفارت بودید ممکن است برای بار دوم درخواست شما رد شده و دوباره نامه ریجکت شده دریافت کنید. این بار می بایست از تاریخ صدور نامه تا یکسال منتظر بمانید سپس مجددا با توجه به دلایل رد شدن درخواست شما که در نامه ریجکت شده قید شده است.
باید موانع را برطرف کرده و نامه ای به سفارت ارسال کنید تا مجددا مراحل انجام صدور ویزای آفریقای جنوبی برای شما به جریان بیفتد و چنانچه برای بار دوم هم تقاضای شما پذیرفته نشود و شما تحت هیچ شرایطی واجد شرایط اخذ ویزای آفریقای جنوبی نباشید به طور کامل مدارک شما لغو شده و صدور ویزای مسافرتی برای شما منتفی می شود. پس باید پس از گذشت مدتی طولانی دوباره از اول مدارک را برای گرفتن ویزای کشور آفریقای جنوبی آماده کرده و از سفارت جمهوری آفریقای جنوبی درخواست وقت سفارت کنید.
نکات مهم در خصوص اخذ ویزا
دقت داشته باشید که در روز وقت سفارت، پاسپورت شما تا هنگامی که نتیجه صدور ویزا اعلام نشود در سفارت باقی خواهد ماند. برای انجام انگشت نگاری و مصاحبه می بایست خود مسافر به صورت حضوری به VFS مراجعه کند، چنانچه شما قصد دریافت ویزای ترانزیت را دارید لازم است تا در هنگام درخواست ویزای آفریقای جنوبی بلیط هواپیمای کشور مقصد را به سفارت جمهوری آفریقای جنوبی ارائه دهید و توجه داشته باشید که با داشتن ویزای ترانزیت مدت اقامت شما در کشور آفریقای جنوبی کمتر از 24 ساعت خواهد بود. دارندگان ویزای توریستی تحت هیچ شرایطی اجازه کار و تحصیل در این کشور را ندارند.
نظرت چی بود؟
0 نظر