کشور استونی یکی از چندین کشور اروپایی است که قرارداد شینگن را قبول کردند برای ورود به این کشور یا باید ویزای استونی را داشته باشید یا ویزای شینگن. استونی یک کشور کوچک است و مساحت آن با برخی از استان های کشور ما برابری می کند همسایگان استونی کشورهای فنلاند و روسیه و دریای بالتیک است. کلیه ی فعالیت های کشور استونی برمبنای دیجیتال صورت می گیرد.
انواع ویزای استونی
برای درخواست ویزا استونی، باید به دفتر VFS Global فنلاند مراجعه کنید.
ویزای استونی به سه رده طبقه بندی می شود که عبارتند از تیپ A، C و D
· ویزای استونی تیپ A: این تیپ از انواع ویزای استونی مخصوص مردم کشورهای ضعیف آفریقایی و آسیایی می باشد به تیپ A ویزای استونی ویزای ترانزیت یا ویزای فرودگاهی نیز گفته می شود علت صدور این نوع از ویزای استونی برای این است که افرادی که قصد سفر به یک کشور خارج از منطقه ی شینگن را دارند در فرودگاه استونی توقف کوتاهی داشته باشند سپس به یک کشور دیگر که در منطقه ی شینگن نیست سفر کنند.
· ویزای استونی تیپ C: این ویزای استونی با مدت زمان کمتری صادر می شود. در واقع یکی از انواع ویزای شینگن استونی می باشد. فردی که موفق به دریافت ویزای استونی تیپ C شده است می تواند تا 3 ماه از دوره ی 6 ماه ویزای خود برای سفر به کشورهای منطقه ی شینگن استفاده کند.
نکته ای که در ویزای تیپ C استونی وجود دارد این است که زمانی که فردی کشور استونی را به عنوان مقصد اولیه ی خود انتخاب نکرده است نباید ویزای استونی شینگن را بگیرد باید ویزای کشوری را بگیرد که قصد ورود به آن و اقامت برای زمان طولانی تری را در آن کشور دارد به عنوان مثال اگر قرار است از ایران به کشور آلمان وارد شود و از این کشور به کشورهای شینگن سفر کند باید ویزای شینگن کشور آلمان را بگیرد.
معرفی ویزای استونی تیپ D
ویزای استونی تیپ D از انواع ویزای مدت زمان طولانی تر است. این نوع از ویزای استونی عموما برای افرادی صادر می شود که قصد تحصیل در دانشگاه های کشور استونی را دارند. مدت زمان این ویزا متناسب با زمان پایان دوره تحصیلات می باشد به عنوان مثال دوره ی کارشناسی که 4 ساله است ویزای استونی تیپ D برای زمان 4 ساله اعطا خواهد شد یا دوره ی کارشناسی ارشد که 2 ساله است نیز به همین شکل می باشد.
نکته ای که در استفاده از ویزای استونی شینگن وجود دارد این است که اگر ویزای استونی شینگن شما به صورت تکی باشد شما تنها می توانید به کشور استونی مسافرت کنید و طبق زمان تعیین شده به ایران بازگردید اما اگر ویزای مولتی شینگن استونی را در اختیار داشته باشید می توانید به تمام کشورهای منطقه ی شینگن بدون نیاز به دریافت یک ویزای مجدد برای هر کدام سفر کنید.
مدارک اصلی برای دریافت ویزای استونی
در گذشته برای گرفتن ویزای استونی حتما باید یک دعوتنامه از جانب فردی داخل کشور استونی برای شما ارسال می شد تا می توانستید برای ویزای استونی فرم درخواست را تکمیل کنید اما قوانین این کشور برای سفر به استونی مدتی است تغییر کرده و گزینه ی اجبار در ارسال دعوتنامه از جانب خویشاوندان حذف شده است و توانایی مالی و گردش حساب و سایر اسناد مورد نیاز برای تقاضای ویزای استونی کافی می باشد.
کشور استونی در ایران سفارت خانه ندارد و کلیه امور سیاسی، اجتماعی و به طور کل حفظ منافع این کشور به عهده ی کشور فنلاند می باشد از این رو برای انجام امور مربوط به دریافت ویزای استونی نیز باید به سفارت فنلاند در ایران مراجعه کرد. یکی از مدارک اصلی برای گرفتن ویزای استونی این است که فرد حسابی به ارزش 70 تا 100 میلیون در بانک ایران داشته باشد و از سوی دیگر حساب وی فعال باشد.
مبلغ حساب در بانک ایران و میزان گردش حساب از اسناد اصلی برای ارائه ی ویزای استونی می باشد.در گذشته دعوتنامه از مدارک اصلی محسوب می شد و در صورت نداشتن درخواست شما برای ویزای استونی پذیرفته نمی شد اما مدتی است که داشتن توان مالی و گردش حساب جزء مدارک اصلی برای ارائه به افسر پرونده محسوب می شود.
برای اخذ ویزای استونی چه مدارکی باید ارائه شود؟
- منابع مالی تامین سفر، مشخصات همراه و مشخصات میزبان در استونی (هتل یا دعوتنامه)، برنامه سفر دقیق ، و …
- اصل شناسنامه
- اصل پاسپورت جدید (با حداقل هفت ماه اعتبار از زمان سفر)
- اصل و فتوکپی پاسپورت قدیم (از صفحه مشخصات و کلیه ویزاهای شینگن گذشته)
توضیحات: سابقه سفر به هر کشوری در جهان یکی از عوامل بسیار مهم در اثبات توریست بودن متقاضی می باشد.
- دو قطعه عکس پرسنلی جدید (عکس بیومتریک) در ابعاد ۳/۵ در ۴/۵ ، رنگی ، زمینه سفید ۷۰% زوم چهره و تمام رخ، بدون روتوش
- گردش حساب بانک (پرینت ۳ ماهه حساب جاری) توجه: گردش حساب بایستی دارای تراکنش های طبیعی باشد و از حساب سازی پرهیز شود. به عنوان مثال برداشت و واریزها با مبالغ بالا و غیر متعارف بدون دلیل قانع کننده برای سفارت وجود نداشته باشد.
توضیحات: نوع حساب، مدتی که این حساب را داشته اید، مبالغ واریزی و برداشتی، تعدد و نظم تراکنش ها در یک بازه زمانی همگی در اعتبار گردش مالی تاثیرگذار هستند. باید توجه داشت از واریز مبالغ سنگین به حساب مرده پرهیز کرد. تا زمان اعلام نتیجه اخذ ویزا نباید بیش از ۳۰ درصد موجودی حساب را برداشت کرد، زیرا احتمال استعلام سفارت از بانک وجود دارد.
- در صورت داشتن سپرده بانکی پرینت گرفته شود.
- نامه تمکن مالی از بانک (به زبان انگلیسی)، و ذکر موجودی (به یورو یا دلار)
توضیحات:
– ارائه سند شریکی نیز بلامانع می باشد.
– ارائه مبایعه نامه با کد رهگیری نیز بلامانع می باشد.
- در صورت سفر فرزندان زیر ۱۸ سال به همراه یکی از والدین (درصورت جدایی والدین) ارائه رضایت نامه محضری و یا حکم حضانت فرزند الزامی می باشد.
- واچر هتل ( تأئیدیه رزرو هتل ) برای تمام شب های اقامت، یا “اصل” دعوتنامه شخص دعوت کننده با ذکر محل اقامت و وجود اتاقی مجزا برای اقامت. واچر جعلی منجر به ریجکت شدن ویزای استونی خواهد شد. توجه نمائید در صورت اقدام به اخذ ویزای شینگن استونی توسط آژانس هواپیمایی سفری دیگر، رززواسیون رسمی به شما تعلق خواهد گرفت.
مدارک برای دانشجویان و محصلین
- گواهی اشتغال به تحصیل ، توصیه نامه از استاد دانشگاه
مدارک شغلی برای کارمندان بخش خصوصی یا دولتی
- حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با تاریخ شـروع خدمت، اعتبار قرارداد کاری، معرفی نامه (خطاب به سفارت) با ذکر سمت شغلی و حقوق ماهیانه و تعداد روزهای مرخصی طبق فرمت ارسالی (روی سربرگ شرکت) با تاریخ، شماره، امضا مدیر عامل و مهر شرکت + یک نسـخه از روزنامه رسمی شرکت، آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات + فیش حقوقی سه ماه اخیر + اصل لیست بیمه سه ماه اخیر (در صورت وجود).
مدارک شغلی برای پزشکان
- پروانه طبابت، دانشنامه پزشکی از دانشگاه ( برای ویزای استونی )، کارت نظام پزشکی، سوابق بیمه
مدارک شغلی برای مشاغل آزاد
- جواز کسب یا پروانه کاری/بهره برداری، سوابق بیمه
مدارک شغلی دارندگان شرکت
- روزنامه رسمی، آگهی تاسیس، آگهی آخرین تغییرات شرکت، اساسنامه و معرفی نامه از شرکت که درآمد و سمت لحاظ شود.
مدارک شغلی برای وکلا
- پروانه وکالت (شماره کانون وکلا)
مدارک شغلی برای ساختمان سازان
- معرفی نامه، قرارداد کاری، جواز ساخت، روزنامه رسمی آگهی تاسیس و یا کارت نظام مهندسی و سوابق بیمه حتی اگر اختیاری باشد
مدارک شغلی برای کارمندان آزاد
- سوابق بیمه، معرفی نامه (خطاب به سفارت) با ذکر سمت شغلی و درآمد و تعداد روزهای مرخصی، و قرارداد کاری.
مدارک شغلی برای بازرگانان
- کارت بازرگانی، روزنامه رسمی ،آگهی تاسیس، سوابق بیمه
- گواهینامه فعالیت صنعتی
مدارک برای بازنشستگان
- حکم بازنشستگی، فیش حقوق
برخی دیگر از مدارک مورد نیاز برای ویزای استونی
· در صورتی که مشغول به تحصیل یا فعالیت در یک حرفه هستید می توانید گواهی آن را به سفارت ارائه دهید
· یک عکس جدید رنگی به شکلی که صورت به طور کامل مشخص باشد
· مدارکی که نشان دهنده ی سفر شما به منطقه شینگن باشد
· مدارکی دال بر داشتن همسر و فرزندان در صورتی که متقاضی مجرد نباشد
· ترجمه کلیه مدارک مالی از جمله فیش حقوقی توسط دارالترجمه
· در صورت بازنشستگی رائه مدارک مربوط
· اسنادی که نشان دهنده مرخصی باشد
· در صورت پذیرش از یک دانشگاه استونی دعوتنامه ی آن دانشگاه
در صورت ریجکت از جانب سفارت استونی چکار باید کرد؟
در صورتی که مشکل خاصی وجود نداشته باشد برای جواب ویزای استونی 2 هفته الی 3 هفته زمان لازم است. البته گاهی اوقات مدارک ارسالی ناقص است یا احتمال دارد سفارت مدارک بیشتری از شما درخواست کند تا پرونده ی شما تکمیل شود در این صورت بین یک ماه تا دو ماه زمان می برد تا جواب ویزای استونی شما ارسال شود.
چنانچه ویزای استونی شما از سوی سفارت رد شد شما مجددا این فرصت را دارید که درخواست تجدید نظر خود را برای سفارت ارسال کنید سعی کنید زودتر از یک ماه اقدام نکنید زیرا امکان رد اعتراض شما ظرف یک ماه بسیار بیشتر است برای اعتراض باید 20 هزار یورو به حساب سفارت واریز کنید.
قبل از اعتراض و درخواست مجدد ویزای استونی باید یک دور کامل مدارک را چک کنید و با کارشناسان مربوطه صحبت کنید تا ایرادات و نواقص پرونده ی خود را سریعا رفع کنید. اعتراض شما باید به زبان انگلیسی باشد به نحوی که توضیحات پیرامون اعتراض را به صورت شفاف توضیح دهید. در صورتی که تمایل به ادامه ی این روند نداشته باشید می توانید از طریق ویزای شینگن اقدام کنید.
دلایل رد شدن ویزای کشور استونی
در گذشته اگر شخصی دعوتنامه از کشور استونی نداشت نمی توانست برای دریافت ویزا اقدام کند اما این مدتی است که این گزینه به عنوان یکی از آیتم های موثر برای دریافت ویزا محسوب می شود نه به عنوان یک شرط اصلی. برخی از دلایلی که سبب رد درخواست ویزای استونی می شود عبارتند از:
· چنان چه هدف شما از سفر به کشور استونی مشخص نباشد و نتوانید به پرسش های افسر پرونده به درستی پاسخ دهید به عنوان مثال امکان دارد شما قصد یک سفر توریستی به استونی را داشته باشید در این صورت باید اطلاعاتی در مورد این کشور داشته باشید.
· چنان چه گردش مالی و پول موجود در حساب شما کافی نباشد نشان دهنده ی عدم تمکن مالی شما می باشد
· چنانچه قادر به پرداخت هزینه هتل نباشید.
· اسناد و مدارک فیک و تقلبی ارائه دهید
· چنان چه بیمه ای که برای مسافرت ارائه می دهید قابل قبول و معتبر نباشد.
برای رفع ریجکت ویزای کشور استونی چکار باید کرد
یکی دیگر از قانون های متفاوت کشور استونی با سایر کشورهای منطقه ی شینگن این است که چنانچه ویزای ورود به این کشور مورد قبول قرار نگرفت قانونی برای رفع ریجکت وجود ندارد در واقع قانونی برای اعتراض به رد کردن ویزا وجود ندارد. متقاضی دریافت ویزای کشور استونی تنها می تواند 6 ماه صبر کند سپس مجدد تقاضای خود را برای دریافت ویزا به سفارت ارسال کند.
پرسش و پاسخ در رابطه با ویزای کشور استونی
برای گرفتن وقت از سفارت استونی چه کار باید کرد؟
می توانید از طریق ایمیل به شرکت وی اف اس وقتی را برای خود درخواست کنید سپس شرکت وی اف اس ایمیلی را به شما ارسال خواهد کرد که در آن وقتی تنظیم شده است با به دست داشتن مدارک در وقت تنظیم شده باید به سفارت فنلاند مراجعه کنید.
آیا می توان برای کشور استونی ویزای تجاری درخواست کرد؟
کشور استونی یکی از کشورهای موفق در حوزه ی تجارت و اقتصاد می باشد همچنین چند سالی است که سرمایه گذاران بسیار خواستار تجارت و سرمایه گذاری در این کشور هستند شما نیز می توانید درخواست ویزای تجاری داشته باشید.
چه مدارک خاصی برای درخواست ویزای تجاری کشور استونی نیاز است؟
· یک دعوتنامه معتبر از شرکتی که قرار است در آن به تجارت بپردازید
· اصل اسناد و ثبت شرکت خود و ترجمه ی آن
· به همراه سایر مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای استونی
. چه مدارکی برای دیدار خانواده و اقوام در استونی نیاز است
· یک دعوتنامه از جانب فردی که در کشور استونی اقامت دارد
· فردی که متقاضی ویزا می باشد در تمام مراحل دریافت ویزا باید شخصا به سفارت فنلاند مراجعه کند.
· باید گذرنامه با اعتبار 90 روز و حداقل دو صفحه ی خالی داشته باشد.
· فردی که دعوتنامه را ارسال کرده است باید کپی گذرنامه ی خود را نیز ارسال کند.
انواع ویزای فنلاند
در کشور فنلاند کیفیت زندگی در سطح بالایی قرار دارد این کشور با روسیه، سوئد،نروژ و … همسایه است و از لحاظ اقتصادی، اجتماعی و… در سطح بالایی در بین کشور های منطقه قرار دارد از این رو سالانه افراد زیادی تمایل به مهاجرت و سفر به این کشور اسکاندیناوی با عناوین مختلف دارند. ویزای فنلاند نیز مانند تمام کشورهای منطقه ی شینگن تیپ بندی می شود که عبارتند از:
ویزای تیپ A فنلاند: فردی که دارای ویزای تیپ A است فقط می تواند در فرودگاه فنلاند برای مدتی حضور داشته باشد تا زمان پرواز وی برای یک کشوری خارج از منطقه ی شینگن برسد.
ویزای تیپ B فنلاند: افرادی که این نوع از ویزا را دارند می توانند از فرودگاه خارج شوند و از طریق مسیر زمینی از کشورهای شینگن خارج شوند اعتبار این ویزا 5 روز است.
ویزای تیپ C فنلاند: دارندگان این ویزا حق اقامت در کشور فنلاند را ندارند آن ها تنها می توانند 90 روز در کشورهای منطقه شینگن حضور داشته باشند این ویزا در انواع یک بار، دوبار و یا چندین بار ورود به کشور فنلاند صادر می شود.ویزاهای تیپ A تا C از نوع کوتاه مدت می باشند.
ویزای بلند مدت و تیپ D فنلاند
برای زمانی که افراد به دلایلی از قبیل تحصیل، تجارت و … نیاز به حضور در کشور فنلاند در زمان طولانی تری دارند نیاز به ویزای D فنلاند دارند. این نوع از ویزا نیز دارای انواع گوناگون یک بار، دوبار و چندین بار ورود به کشور فنلاند می باشد. همان طور که گفته شد فرد برای تحصیل در مدارس و دانشگاه های فنلاند نیاز به ویزای D دارد.
برای تحصیل در مقاطع کارشناسی باید از دانشگاه فنلاند که به زبان انگلیسی تدریس می شوند پذیرش دریافت کرد همچنین نیاز به نمره ی 6 در آزمون آیلتس است و باید تا حدودی به زبان سوئدی و فنلاندی نیز تسلط داشته باشید. شهریه ی مقطع کارشناسی سالانه حدود 6 تا 13 هزار یورو می باشد. همچنین برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد باید حدود 12 هزار یورو در سال هزینه کنید. در دانشگاه های فنلاند در مقطع ارشد به دو زبان فنلاندی و انگلیسی تدریس می شود. امکان ادامه تحصیل در مقطع دکترا نیز وجود دارد.
ویزای کاری کشور فنلاند
فنلاند یکی از کشورهای موفق اروپایی در زمینه اقتصادی می باشد سطح زندگی در کشور فنلاند بسیار بالا است در چند سال اخیر کشور فنلاند با کمبود نیروی متخصص روبرو شده است از این رو افراد زیادی در صورتی که در زمینه ای تخصص داشته باشند می توانند برای حضور در این کشور ویزای کاری دریافت کنند. برای دریافت ویزای کاری کشور فنلاند در ابتدا باید یک دعوتنامه از کشور فنلاند داشته باشید.
انواع ویزای کاری کشور فنلاند
· ویزای کاری برای اشخاص شاغل: برای این ویزا نیاز به مشاغل عمومی نظیر آشپز، پرستار بچه، نظافتچی و… می باشد.
· ویزای کاری برای کارگران فصلی: این نوع از ویزای کاری برای 270 روز صادر می شود و مخصوص مشاغلی از قبیل جنگلداری، باغداری و… می باشد.
· ویزای کاری پس از تحصیل: دانشجویانی که تحصیل خود را در دانشگاه های فنلاند به اتمام برسند می توانند در این کشور ویزای کاری بگیرند.
· ویزای کاری برای افراد متخصص: افرادی که در یک حرفه ی خاصی مشغول به فعالیت هستند می توانند این نوع از ویزا را دریافت کنند به عنوان مثال پژوهشگران، معلمان و…
· دریافت مجوز کار براساس یک نوع اقامت دیگر: ممکن است فردی از یک روش دیگر بتواند اقامت در فنلاند را بدست آورد به واسطه این امر می تواند مجوز کار نیز داشته باشد.
ویزای درمانی فنلاند
چنانچه فردی مبتلا به یک نوع بیماری باشد می تواند برای انجام درمان به کشور فنلاند سفر کند و تا زمان بهبودی در این کشور ویزا دریافت کند. مدارک مورد نیاز برای ویزای درمانی فنلاند عبارتند از:
· فرم پذیرش از بیمارستانی که قرار است مداوای فرد بیمار در آن صورت گیرد نکته ای که وجود دارد این است که تاریخ شروع درمان به طور کامل در فرم پذیرش ثبت شود.
· نامه ای باید از جانب پزشک مربوطه ارائه شود و در آن نامه به طور کامل وضعیت بیمار شرح داده شود.
· بیمار باید از جانب یک سازمان معتبر بیمه شده باشد
· رزرو بلیط ورود به کشور فنلاند
· مدارکی دال بر این که فرد بیمار کلیه ی هزینه های درمانی خود را پرداخت کرده است یا ارائه ی اسنادی که نشان دهنده ی پرداخت هزینه ها توسط سازمانی باشد.
مدارک مورد نیاز ویزای کشور فنلاند
مدارکی عمومی که برای دریافت ویزای فنلاند مورد نیاز است را به طور مختصر توضیح داده می شود اما برای ویزای تحصیلی، ویزای کاری و … علاوه بر مدارک زیر نیاز به مدارک دیگری نیز می باشد.
· دو قطعه عکس جدید که از مدت زمان انداختن آن عکس ها بیشتر از 6 ماه نگذشته باشد
· فرم درخواست ویزای فنلاند به طور کامل تکمیل شود
· ارائه ی پاسپورت با حداقل 90 روز اعتبار
· ارائه ی مدارکی دال بر تمکن مالی فردی که متقاضی ویزای فنلاند است
· هدف از سفر و برنامه ی سفر شرح داده شود
· دعوتنامه از سوی کارفرما در مورد ویزاهای کاری
· پذیرش از دانشگاه در ویزای تحصیلی
· گردش حساب مالی
وقت سفارت فنلاند
برای گرفتن ویزا از کشور فنلاند باید به وب سایت شرکت وی اف ای مراجعه کنید و فرم درخواست خود را تکمیل کنید بعد از مدتی پیامی به ایمیل شما ارسال خواهد شد در این پیام زمان مراجعه ی شما به سفارت فنلاند مشخص می شود شما باید کلیه ی مدارک مورد نیاز را با خود داشته باشید و در زمان مقرر در سفارت فنلاند حضور داشته باشید.
یکی از مدارک مهمی که به هنگام مراجعه به سفارت باید همراه خود ببرید پرینت درخواست از شرکت وی اف اس می باشد. نکته ای که وجود دارد این است که این وقت صرفا برای دریافت مدارک و انگشت نگاری می باشد و هیچ گونه مصاحبه ای انجام نمی گیرد. بعد از 2 هفته الی 3 هفته می توانید جواب ویزای خود را از شرکت وی اف اس دریافت کنید.
دلایل ریجکت ویزای فنلاند
زمانی که شما درخواست ویزای فنلاند را ارائه می دهید امکان دارد که این درخواست رد شود برخی از دلایل رد ویزای فنلاند عبارتند از:
· چنانچه مدارک و اسناد ارسالی تقلبی باشد
· چنانچه فرد دلایل و برنامه مشخصی برای سفر خود ارائه ندهد
· وقتی حساب بانکی شخص به اندازه کافی نباشد که نشان دهنده ی عدم تمکن مالی فرد باشد
· اگر فاقد بیمه ی مسافرتی یا دارای یک بیمه مسافرتی نامعتبر باشید
رفع رد ویزای فنلاند امکان پذیر نیست شما فقط باید 6 ماه بعد از ارسال اولین درخواست مجددا درخواست خود را ارائه دهید نامه ی اعتراض شما باید به زبان انگلیسی باشد به نحوی که افسر پرونده را قانع کند جواب درخواست دوم پس از 45 روز ارسال خواهد شد.
عکس جهت درخواست ویزای استونی چه شرایطی باید داشته باشد
ویزای استونی یکی دیگر از ویزاهای پر تقاضا است که شرایط خاص خودش را دارد. مشخصات عکس ویزای استونی یکی از مهمترین مواردی است که شما به عنوان متقاضی باید برای این ویزا در نظر بگیرید. اولین مشخصه این است که اندازه عکس باید ۳۵ در ارتفای ۴۵ میلیمتر باشه. عکس باید در آتلیه و با دوربین حرفهای گرفته بشه تا کیفیت بالایی داشته باشه. وضوح برای عکس ویزا باید ۶۰۰dpi باشه.
فوکوس و تمرکز عکس باید روی چهره باشه و بیشتر از ۷۰ درصد عکس را باید چهره و نهایتا روی شانهها نشون بده. این موضوع را فراموش نکنید که موقع گرفتن عکس حتما به دوربین مستقیم نگاه کنید. اگر عینک طبی میزنید، عکس ویزا رو هم باید با عینک طبی بگیرید. اما فریم رو کوچیکتر انتخاب کنید.
اگر حجاب دارید، باید به شکلی باشه که کل صورت دیده بشه. یعنی میتونید عکس را با حجاب بگیرید اما صورت رو نپوشونید. آقایان اما نباید با کلاه عکس بگیرند. همچنین از عینک آفتابی هم استفاده نکنید چون چهره شما پوشونده میشه. پس زمینه عکس هم خیلی مهم است. نباید مشکی یا رنگهای فانتزی باشه. باید سفید، خاکستری پر رنگ یا کمرنگ باشه. رنگ پس زمینه هم بر اساس رنگ موها و چهره انتخاب میشود.
نظرت چی بود؟
0 نظر